Laster resultat

Kommande projekt

Brf Eldvakten

I området Sandbyhov planerar vi för ett kvarter med flerfamiljshus i en grönskande närmiljö. De 44 lägenheterna består av 2 till 5 rum och kök om 51 - 139 kvadratmeter. Bli medlem och få förtur till bostäderna!

1 av 10

Nyckelinformation

Antal bostäder
Ca 44 st
Boendeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Flerbostadshus
Säljstart
Preliminärt 2025
Inflyttning
Preliminärt 2026

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.605945,16.160859. Se kartan på Google

Välkommen till Sandbyhov

I det växande området Sandbyhov, knappt 3 km nordväst om Norrköpings centrum planerar vi för att bygga ytterligare ett kvarter med flerfamiljshus: Brf Eldvakten är den första etappen av totalt fyra. I Brf Eldvakten planerar vi för 44 lägenheter från 2 till 5 rum och kök om  51 – 139 kvm. I det lugna kvarteret finns skolor och idrottsanläggningar men även service som apotek och vårdinrättningar. I närheten finns naturområden i Hallbergsskogen.
 
Bo med närhet till allt
Här lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt nära till både Norrköpings stadspuls och Ingelsta med sitt stora utbud av butiker. Sandbyhov erbjuder boende i ett trivsamt och lugnt område som växer och sprudlar av liv och aktiviteter med både skola, förskola och en ny inomhushall. Framtidens Sandbyhov är inspirerat av trädgårdsstaden och ska utgöras av en sammanhållen, blandad bebyggelse med närhet till grönområden. Området har bra kommunikationer med buss och spårvagn samt att det är enkelt att komma ut på E4:an med bil.
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Eldvakten

Vi svarar gärna på dina frågor!