Laster resultat

Kommande projekt

Berga Äng

I Berga Äng njuter du av Östgötaslättens vackra natur samtidigt som du har nära till både service, kommunikation och Linköping centrum. Här planerar OBOS för moderna flerbostadshus, där det är lätt att trivas.

Nyckelinformation

Antal bostäder
66
Bostadstyp
Bostadsrätter
Storlek
31 - 94 kvm
Säljstart
Ej fastställt
Inflyttning
Ej fastställt

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.390170,15.627750. Se kartan på Google

Välkommen till Berga Äng!

Stadsdelen Berga Äng växer

För att möta behovet av fler bostäder i Linköping byggs stadsdelen Berga Äng ut. I området planeras 800 bostäder med nya gator, cykelvägar, utökad service och ett torg med en restaurang. OBOS kommer att bygga 66 välplanerade bostadsrätter i varierande storlek, samtliga med balkong eller egen uteplats. Hållbarhet och miljö kommer att stå i fokus. På taket sitter solceller och husen kommer att vara certifierade enligt Svanen. Vardagen blir också bekväm med områdets gemensamma bil- och cykelpool samt de två garagen. Grannarna kan du gärna träffa i den gemensamma lokalen. Runt husen är gårdarna gröna, här finns det möjlighet att odla och utrymme för de små att leka.

Naturen runt hörnet

I Berga Äng möter skogen den böljande slätten. För dig som trivs i naturen, har du härliga vandringsleder i närheten. I områden finns även Nötbacken med historiska lämningar från äldre järnåldersboplatser. Kommunen planerar även för nya gröna parkområden med plats för lek, aktivitet och återhämtning.

En enkel vardag

Vardagslivet blir lätt i Berga Äng. Busshållplatsen ligger bara 350 meter bort och till Linköping centrum tar det 15-20 minuter. Vill du hellre ta cykeln eller bilen blir det ännu närmare till stadspulsen.

Närmaste matbutik, Stora Coop, ligger bara ett par hundra meter bort. I Berga centrum hittar du också alla service du behöver. Det finns också flera förskolor och skolor att välja mellan i området.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Berga Äng

Vi svarar gärna på dina frågor!