Villakänsla de luxe, utan villabekymmer

I Brf Nytorp kan du leva villaliv utan klassiska villabekymmer. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, i ett nybyggt hus som kräver minimalt med underhåll – och den dagen det blir dags för sådant sköter ni det tillsammans i föreningen.

Trivsamt för alla åldrar

Här flyttar du rakt in i ett kvarter som är som gjort för att leva livet i. Både parhus och kedjehus ger gott om villakänsla för pengarna, och här har vi också varit extra noga med husens placering. Dels för att alla ska få bästa möjliga solläge på sina altaner, och dels för att ge dessa ett så privat läge som möjligt. Utanför altanen väntar sedan din egen trädgård, stor nog för studsmatta – men ändå lättskött.

1 av 5

Genomtänkt design

Även husens gestaltning andas kvalitet i varje detalj. Fasaderna kläs med träpanel i en snygg, grå kulör som kompletteras med mörka detaljer, inte minst i form av tätspröjsade fönster som skapar en lite tuffare industrikänsla. Modernt och med karaktär – men samtidigt väldigt tidlöst. En annan fin detalj är att parkeringsplatsen vid sidan av huset ramas in av en ny sorts design – en slags bilpergola, om man så vill. Snyggt är det i alla fall!

Flexibla lösningar inomhus

Här bjuds vi på hemtrevliga hus i två olika modeller – båda i två plan. Huset om 119 kvm finns både som parhus och kedjehus, och här ryms alla bekvämligheter för en härlig vardag. Som standard har huset tre sovrum på övervåningen, men möjlighet till fyra som tillval. Den lite större husmodellen om 131 kvm bjuder på ännu mer generösa ytor och fyra sovrum som standard. Om ni är nöjda med tre sovrum kan du istället välja att lägga till ett lyxigt dressing room till det största sovrummet.

1 av 5

Och gott om plats för ute-njut

Utelivet är ju en stor del av huslivet, så självklart har varje hus en rejäl altan på baksidan av huset. I bästa solläge, dessutom. Men vi nöjer oss inte med det. Här får du plats för en mindre uteplats även på entrésidan, så att du själv kan välja var morgonkaffet smakar allra bäst. Varje hus har också sin egen lättskötta trädgård. Här varierar tomterna en del i storlek, så att du ska kunna välja vad som passar dig bäst.

Bra standard är standard

Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en bra standard redan från början. Oavsett vilket hus du väljer bjuds vi på badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Alla material är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hus får ett eget förråd och egen parkeringsplats i anslutning till bostaden. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Nytorp?

Är du intresserad av Brf Nytorp?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!