Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Nytorp

Bo med bekymmersfri villakänsla i populära Marieberg. Här planerar vi för kedjehus i bekväm bostadsrättsform. Hem med det lilla extra: 3-4 sovrum, fina sociala ytor, stor altan och lättskött trädgård. In till stan tar du dig på 10-15 minuter med bil, eller 20-25 med buss eller cykel.

Nyckelinformation

Antal bostäder
27 kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Hösten 2021
Inflyttning
Hösten/vintern 2023

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Brf Nytorp har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.225670,15.157770. Se kartan på Google

Hus med det lilla extra i populära Marieberg

Brf Nytorp tar plats i villaidyllen Marieberg, ett område som upplevs allt mer centralt i takt med att Örebro växer. Här är det enkelt att få ihop vardagspusslet med skola och förskola i området, bekvämt cykelavstånd till alla butiker på Mariebergs handelsområde och hela Örebros utbud inom räckhåll.

Hem för de flesta smaker

Här bjuds vi på tvåplanshus i bekväm bostadsrättsform. Härliga kedjehus om 119 väl utnyttjade kvadratmetrar med tre sovrum som standard – och dels kedjehus om 131 sådana, med fyra sovrum som standard. Båda husmodellerna har genomtänkta planlösningar med fina sociala ytor, och en god standard redan från början.

Läge för ute-njut

Utelivet är en stor del av villalivet, och det har vi tagit fasta på här. Tack vare en genomtänkt placering av husen blir villakänslan maximal. Här kan du med andra ord njuta ostört på din stora, fina altan, som dessutom ligger i bästa tänkbara solläge. Varje hus har också en egen lättskött trädgård att pyssla om.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Nytorp och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Livet i området

Livet i området

Brf Nytorp tar plats i villaidyllen Marieberg, ett område som upplevs allt mer centralt i takt med att Örebro växer. Här bor du lugnt och bekvämt med nära till både skola, förskola och Mariebergs handelsområde.

Läs artikeln!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Nytorp bygger vi nybyggda kedjehus i två olika storlekar med en alldeles egen stil, och hög standard som standard. 3-4 sovrum, fina sociala ytor, stor altan i bästa solläge.

Läs mer!
Varför välja Brf Nytorp?

Varför välja Brf Nytorp?

Härliga hus med modern design och gott om villakänsla i ett ytterst välplanerat kvarter. Här berättar projektutvecklare Henrik Wirén om alla fördelar med Brf Nytorp.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Nytorp

Vi svarar gärna på dina frågor!