Laster resultat

Slutsålt

Brf Nytorp

Nu har vi äntligen fyllt våra fina bostäder i Brf Nytorp med goda grannar och härlig gemenskap. Tack för att du kikade in. Kanske finns din drömbostad i vårt bostadssök på obos.se?

Brf Nytorp, Marieberg

1 av 14

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
Inte avklarat
Bostadstyp
Inte avklarat
Pris från
Inte avklarat
Storlek (boarea)
Inte avklarat
Informationsmöte
Slutsålt
Inflyttning
Inte avklarat
Ägandeform
Inte avklarat

Lediga bostäder

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Gaxevägen, Örebro. Se kartan på Google

Hus med det lilla extra i populära Marieberg

Brf Nytorp tar plats i villaidyllen Marieberg, ett område som upplevs allt mer centralt i takt med att Örebro växer. Här är det enkelt att få ihop vardagspusslet med skola och förskola i området, bekvämt cykelavstånd till alla butiker på Mariebergs handelsområde och hela Örebros utbud inom räckhåll.

Hem för de flesta smaker

Här bjuds vi på tvåplanshus i bekväm bostadsrättsform. Härliga kedjehus om 119 väl utnyttjade kvadratmetrar med tre sovrum som standard – och dels kedjehus om 131 sådana, med fyra sovrum som standard. Båda husmodellerna har genomtänkta planlösningar med fina sociala ytor, och en god standard redan från början.

Läge för ute-njut

Utelivet är en stor del av villalivet, och det har vi tagit fasta på här. Tack vare en genomtänkt placering av husen blir villakänslan maximal. Här kan du med andra ord njuta ostört på din stora, fina altan, som dessutom ligger i bästa tänkbara solläge. Varje hus har också en egen lättskött trädgård att pyssla om.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Nytorp och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Livet i området

Livet i området

Brf Nytorp tar plats i villaidyllen Marieberg, ett område som upplevs allt mer centralt i takt med att Örebro växer. Här bor du lugnt och bekvämt med nära till både skola, förskola och Mariebergs handelsområde.

Läs artikeln!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Nytorp bygger vi nybyggda kedjehus i två olika storlekar med en alldeles egen stil, och hög standard som standard. 3-4 sovrum, fina sociala ytor, stor altan i bästa solläge.

Läs mer!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Varför välja Brf Nytorp?

Varför välja Brf Nytorp?

Härliga hus med modern design och gott om villakänsla i ett ytterst välplanerat kvarter. Här berättar projektutvecklare Henrik Wirén om alla fördelar med Brf Nytorp.

Läs mer här!