En familj som sitter och fikar

Varför välja Brf Nytorp?

Nybyggda parhus och kedjehus med modern design och kvalitet in i minsta detalj, i ett genomtänkt kvarter i populära Marieberg. Här bor du nära både skola och förskola, en kort cykeltur från shoppingparadiset – och med stan på bekvämt avstånd. Läs mer om allt som Brf Nytorp har att erbjuda här.

Eftertraktat villaliv i lagom centralt läge

Förut sågs Marieberg som ett villaområde i utkanten av Örebro. Men i takt med att staden vuxit har också upplevelsen av området förändrats. Att bo i Marieberg idag är att bo hyfsat centralt, vilket också ökat intresset för att bo just här, menar projektutvecklare Henrik Wirén.

Henrik Wirén, projektutvecklare på OBOS

– Ja, Marieberg är populärt, ett riktigt familjeområde. Här har du nära till både skola och förskola, men också till all service på ett av Sveriges största handelsområden, vilket också är en kvalitet såklart. Och ändå har du nära till stan.

Trivsamt med en alldeles egen stil

Brf Nytorp bildar ett trivsamt kvarter med en genomtänkt design. Husen stoltserar med träpanel i en fin grå nyans. Snygga plåttak och mörka detaljer, till exempel i form av vackra tätspröjsade fönster, skapar en skön industrikänsla som ger kvarteret en egen identitet. Även husens parkeringar blir något utöver det vanliga: de ramas in med en öppen träkonstruktion, en slags bilpergola, om man så vill.

– Det här är ingen carport som sådan, utan ett rent designelement. Men det adderar verkligen något extra. Allt måste inte vara superfunktionellt, hjärtat behöver också få vara med, konstaterar Henrik.

1 av 4

Hitta hem i helt rätt väderstreck

Här bjuds vi på två olika husmodeller, båda perfekt anpassade för det moderna familjelivet med härligt sociala nedervåningar och en privat sovavdelning på övre plan. Hela hemmet håller en god standard redan från början, med kök från HTH och vitvaror från Siemens. Stora fönster ger ett fint ljusinsläpp och här finns även praktiska godbitar som separat tvättstuga och förråd. Att ha en stor altan är ju en stor del av villakänslan, och även här kan Brf Nytorp skryta med något alldeles speciellt, berättar Henrik.

– Här har vi vänt på husen så att varje bostad ligger 100% rätt i väderstreck. Det gör att du kan njuta av kvällssolen i full frihet på altanen utan att behöva se vad grannen mitt emot har på grillen. Att få till detta i ett bostadskvarter är inte det enklaste, men här har vi verkligen lyckats!

1 av 5

Bekvämt i alla bemärkelser

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Ett hem där allt är helt klart, inklusive allt grovjobb med tomten, det enda du behöver göra är att plantera de växter du vill ha i din trädgård. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, varken renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana.

– Här bor du tryggt, bekvämt – och underhållsfritt i många år framöver. Det är ett bra val för dig som inte känner för att renovera en äldre villa, och kanske inte kan eller vill lägga de pengar som behövs för att köpa en nybyggd sådan. Att få tag i villatomt om man vill bygga eget är ju heller inte det lättaste här i Örebro, avslutar Henrik.

Vem tror du kommer trivas bäst här?

Här tror jag på den moderna, medvetna barnfamiljen. Kanske har man en liten och en till på väg? Förmodligen har man gjort en liten bostadskarriär, kanske bor man idag i en bostadsrättslägenhet eller ett mindre radhus, och vill ha lite mer villakänsla i tillvaron. Samtidigt känns steget till en alldeles egen villa lite för långt. Då är det här ett jättebra alternativ. Kanske kan läget i kombination med enkelheten i att bo i bostadsrätt även tilltala lite äldre villasäljare med utflyttade barn som vill bo mer bekvämt? Vi får se.

1 av 5

Vilket hus ska jag välja?

Här har vi två riktigt bra husmodeller. Vissa kvaliteter har de gemensamt, som de fina sociala ytorna på nedervåningen och det perfekta solläget på altanen. Men det finns också små skillnader i planlösningarna, här tycker jag att man ska välja det som tilltalar er allra mest. Sedan är det ju så att det större huset bjuder på lite extra i form av några fler kvadratmetrar, medan det mindre har något färre – vilket också kommer att synas på prislappen.

 

Är du intresserad av Brf Nytorp?

Är du intresserad av Brf Nytorp?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!