Två barn som är på väg ut i trädgården

Hitta hem mitt i villaidyllen

Populära Marieberg är ett växande villaområde med ett riktigt bra läge för familjelivet. Här finns både förskola och skola (F-6) på bekvämt promenadavstånd – och så har du förstås nära till alla butiker på Mariebergs Galleria. Men du tar dig också enkelt in till stan med buss, bil eller cykel – och snabbt ut på motorvägen om du jobbar på annan ort.

Lugnt och trivsamt

Här bor du i ett tryggt och trivsamt område med blandad villabebyggelse som grannar. Här och där finns små skogspartier som uppmuntrar till upptäcktsfärder och hundpromenader. Och i takt med att Marieberg växer planeras även för ett rekreationsområde med park och lek i närheten, enligt kommunens detaljplan.

1 av 3

Nära shopping och service

Närheten till Mariebergs Galleria och alla verksamheter runt omkring är förstås ett stort plus. Här finns shopping för alla smaker, inklusive IKEA – perfekt när du ska inreda ditt nya hem. Men här finns också  gym, lekland, padelbanor, frisörer och vardagsservice som apotek, postombud och matbutiker. Hit cyklar du på 5-10 minuter.

1 av 2

Aktiviteter för stora och små

Här har du aktiviteter för hela familjen inom räckhåll. Fina promenadstigar finns det gott om på nära håll. Gillar du golf tar du bilen till Mosjöbanan på under tio minuter, på samma tid når du alla aktiviteter på Gustavsvik. et – dit cyklar du på 10 minuter. Och varför inte ta en söndagsutflykt till naturreservatet Reträtten med lummig och frodig lövskog, mörk mystisk barrskog, öppna bergklackar och blommande ängsmark. Hit cyklar du på en kvart.

1 av 3

Med stadslivet på bekvämt avstånd

Men bara för att du väljer villalivet behöver du inte släppa stadslivet. I takt med att Örebro växer känns Marieberg allt mer centralt – och härifrån har du faktiskt inte alls långt in till allt som Örebro har att erbjuda. Med buss är du inne i centrum på 20-25 minuter, inklusive promenaden till busshållplatsen. Med bil tar resan 10-15 minuter. Och vill du hellre ta cykeln tar turen 20-25 minuter.

 

Är du intresserad av Brf Nytorp?

Är du intresserad av Brf Nytorp?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!