Laster resultat

1 av 15

Bostad Kedjehus 03-1004

Pris

Pris:

3 850 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 5 042 kr

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen för den andelen som du äger.

Kedjehus och parhus 119 kvm – mycket boendekvalitet per kvadratmeter

Låt oss presentera ett ytterst välplanerat tvåplanshus! Med ljusa, öppna sällskapsytor på entrévåningen, gott om plats för privatlivet en trappa upp – och alla bekvämligheter på plats. Lagom stort för att leva livet i.

Stig in, för all del!

Vi kliver in i en luftig och välkomnande entré med praktiskt klimkergolv. Här finns husets ena badrum med kakel och klinker, WC och dusch. Och på väg in mot husets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum kikar vi in i husets härliga tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare - ren vardagslyx!

 

Ett kök för alla smaker

Det här ljusa moderna köket från HTH är både snyggt och smart planerat. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr med vitvaror från Siemens. Köket är öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en trevlig bardisk som blir en perfekt sittplats för den där snabba koppen morgonkaffe eller för den som vill hålla kocken sällskap i väntan på middagen.

 

Gott om plats att umgås på

I vardagsrumsdelen möter vi en öppen planlösningen som rymmer en väl tilltagen matplats, utan att för den skull försaka plats för soffan. Här kan alla vara med och umgås! Stora fönster släpper in ljuset, och här kliver du också ut på din stora, härliga altan. Var det någon som sa grilla?  Från altanen når du också ditt isolerade förråd. Smidigt, eller hur?

 

Tre trivsamma sovrum, eller fyra

Nu fortsätter vi upp för trappan. Här uppe finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Men här finns också ett mysigt allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande, eller varför inte bara koppla av med en god bok. Behöver familjen ett fjärde sovrum går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Övervåningen bjuder också på ett fräscht badrum med kakel och klinker, dusch och WC. Vill du lyxa till det lite extra går det fint att sätta in ett badkar istället, alla tillvalsmöjligheter hittar du i tillvalsbroschyren.

 

Här får du

  • 3 sovrum
  • Fullutrustat kök
  • Fina sällskapsytor
  • 2 badrum
  • Stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
  • Parkering och förråd

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen till vårt visningshus i Brf Nytorp! Ta tillfället i akt och lär dig mer om bostäderna, området och inköpsprocessen samtidigt som du kan få svar på alla dina funderingar av ansvariga personer på plats.

Om tiden inte skulle passa eller om du önskar en tid innan nästa bokade visning är du välkommen att kontakta vår mäklare Henrik för att hitta en tid som passar dig. 

Observera att vårt visningshus har adress Gaxevägen 5, Marieberg. Adressen syns inte alltid via Google Maps, så kika gärna på andra kartor. 

Föranmälan till visning krävs. Detta görs direkt till mäklaren.

Hoppas vi ses!

Gaxevägen, Örebro. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad Kedjehus 03-1004

Vi svarar gärna på dina frågor!

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Gaxevägen 5, 702 31 Örebro. Se kartan på Google