Laster resultat

Försäljningen startar 19 mars kl. 09:00

Brf Opalen

Nu har du chans att hitta hem i en bekväm bostad på vackra Öster i Växjö! Här planerar vi för Brf Opalen med 25 lägenheter i varierande storlek, alla med egen balkong eller uteplats. På natursköna Öster har du nära till det mesta – matbutik, vårdcentral, förskola, skolor och Växjö centrum.

Opalen i Växjö

1 av 14

Nyckelinformation

Antal bostäder
25 st
Boendeform
Bostadsrätt
Säljstart
19 mars 2024
Inflyttning
Preliminärt kvartal 4 2025

Detta händer nu

Säljstart för Brf Opalen

Försäljningen startar 19 mars 2024 kl. 09:00 och köpanmälan är öppen till och med 20 mars 2024 kl. 09:00

Alla kan köpa men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Mer information och köp av bostad

Du behöver inte vara OBOS-medlem för att köpa en bostad vid säljstarten, men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Bli medlem Läs mer om förtur för medlemmar

Visning

Välkommen att träffa mäklaren inför säljstart av Brf Opalen. Här får du möjlighet att ställa dina frågor och se närmare på projektet. Vi ses på Bergstrands kontor på Klostergatan 11B, 352 31 Växjö.

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna


Välkommen till populära Öster

Öster är en av Växjös mest omtyckta stadsdelar och kännetecknas av små parker och äldre villabebyggelse. Ett nytt lägenhetsprojekt i området är ovanligt, så nu har du alltså en unik möjlighet att uppfylla bostadsdrömmen i Brf Opalen!

Hitta hem i Brf Opalen

Här planerar vi för ett mindre flerfamiljshus med 25 lägenheter på två till fyra rum och kök. Alla bostäder får egen balkong eller uteplats, minst ett helkaklat badrum och egen tvättutrustning. Vissa får också en mindre gäst-wc. Genom olika tillvalspaket kan du även sätta din egen prägel på interiören redan innan du flyttar in.

Gott om service och bekvämligheter

På Öster finns all tänkbar service. Du bor bara ett stenkast från Birka vårdcentral och en kort promenad från Hemköp. Dessutom har du nära till populära Hovs Bageri, två pizzerior, frisör och flera gym. I området finns även förskola och flera skolor att välja mellan.

Med närhet till det mesta

I Växjö tar du dig enklast fram till fots eller på cykel. Du kan även ta buss 4 och vara framme i stan på under tio minuter. Växjö har även bra tågförbindelser – härifrån tar du dig till Malmö på två timmar och Stockholm på tre. Om du vill resa ännu längre ut i världen har Växjö Småland Airport avgångar till hela Europa.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Opalen

Vi svarar gärna på dina frågor!