Laster resultat

Kommande projekt

Öjaby Sjöstad

I Växjös nordvästra del hittar vi stadsdelen Öjaby som ligger vackert beläget längs Helgasjöns västra strand. Här planerar vi på OBOS att skapa ett nytt bostadsområde i flera etapper. Hem i olika storlekar och utförande i en vacker miljö – både villabebyggelse och bostadsrätter.

1 av 8

Nyckelinformation

Antal bostäder
Ca. 300
Upplåtelseform
Ej klart
Säljstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.918550,14.748850. Se kartan på Google

I Öjaby Sjöstad planerar vi ditt nya drömhem

I naturskönt läge i Öjaby planerar vi för byggnation av ca 200-300 lägenheter. Just nu pågår arbetet med att ta fram en ny detaljplan.

Området kommer att innehålla en variation med olika boendeformer med allt från flerbostadshus till villor och radhus. Det nya bostadsområdet kommer utformas och samspela med skogen och friluftsliv. Utöver bebyggelse planeras även parkområden med plats för lek och strövområden. Det är en lugn och skön boendemiljö med passager ut mot skogen som möjliggör en direkt närhet till naturen.

Området kommer att bebyggas i ett flertal etapper. Upplåtelseformen är inte bestämd ännu, det kan bli hyres- och bostadsrätter samt äganderätter.

Mer information om projekt samt beräknade försäljningsstarter kommer.

Är du intresserad? – Skicka gärna en intresseanmälan via formuläret nedan!

När vi har mer information kring hur området fortskrider, meddelar vi våra intressenter.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor