Laster resultat
Kommande projekt

Öjaby Sjöstad

I Växjös nordvästra del hittar vi stadsdelen Öjaby som ligger vackert beläget längs Helgasjöns västra strand. Här planerar vi på OBOS att skapa ett nytt bostadsområde i flera etapper. Hem i olika storlekar och utförande i en vacker miljö – både villabebyggelse och bostadsrätter.

Antal bostäder
Ca. 300
Upplåtelseform
Ej klart
Säljstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.918550,14.748850. Se kartan på Google

I Öjaby Sjöstad planerar vi ditt nya drömhem

I naturskönt läge i Öjaby planerar vi för byggnation av ca 200-300 lägenheter. Just nu pågår arbetet med att ta fram en ny detaljplan, preliminärt kan det bli en byggstart under år 2023-2024.

Området kommer att innehålla en variation med olika boendeformer med allt från flerbostadshus till villor och radhus. Det nya bostadsområdet kommer utformas och samspela med skogen och friluftsliv. Utöver bebyggelse planeras även parkområden med plats för lek och strövområden. Det är en lugn och skön boendemiljö med passager ut mot skogen som möjliggör en direkt närhet till naturen.

Området kommer att bebyggas i ett flertal etapper. Upplåtelseformen är inte bestämd ännu, det kan bli hyres- och bostadsrätter samt äganderätter.

Mer information om projekt samt beräknade försäljningsstarter kommer.

Är du intresserad? – Skicka gärna en intresseanmälan via formuläret nedan!

När vi har mer information kring hur området fortskrider, meddelar vi våra intressenter.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor