bad i stora vågor

Nära naturen och havet

Här bor du lugnt och skönt i en egen ostörd bubbla, alldeles intill några av Sveriges bästa golfbanor. I området finns allt du kan tänkas behöva både för en härlig semester och vardag – havet, fantastisk natur, och all tänkbar service en kvart bort i Borgholm.

Stort utbud av aktiviteter

Förutom närheten till golfbanan har området mycket att erbjuda. Här har du nära till tennis- och padelbanor, fina löp- och mountainbikespår, restauranger och underhållning. På sommaren kan du njuta av god mat och spelningar av kända artister på populära Kackelstugan som du når med cykel på mindre än 15 minuter. Och saknar du stadslivet tar du dig in till Kalmar på en knapp halvtimme.

 

1 av 4

Och gott om kultur

Till Borgholm tar du dig på 15 minuter med bil, och här hittar du ett fantastiskt utbud av butiker och restauranger i världsklass, för att inte tala om det stora kulturella utbudet. Strax utanför Borgholm hittar du Borgholms Slott, Nordens mäktigaste ruin. Njut av den öländska naturen som ramar in slottet, strosa runt eller ha picknick, och upplev mäktiga konserter på sommaren. Spännande konst har du möjligheten att uppleva på Vida Museum, en knapp halvtimmes promenad bort, eller sju minuter på cykel. Här behöver du aldrig ha tråkigt, med andra ord!

Upplev naturen

Något av det finaste på Öland är ändå naturen, och inte långt från Ekerum finns fina vandringsmöjligheter. Härliga Rällaskogen alldeles intill Ekerum bjuder på flera olika väl utmärkta sträckor i en unik och omväxlande natur. Under säsong är det dessutom fullt av blåbär och lingon längs med stigarna. En halvtimme bort finns även Mittlandsskogen, som är norra Europas största sammanhängande lövskog. På Öland finns vandringsleder för alla smaker och ambitionsnivåer.

 

1 av 4

Mat och shopping i Borgholm

15 minuter bort med bil finns Borgholms stora utbud av personliga och nischade butiker, tillsammans med restauranger i världsklass och mysiga fik. Här är det full fart på sommaren, och det finns flera centrala badplatser som Kapelludden och Sjöstugan. Kallbadhuset i hamnen har öppet sommartid och badhuset vid Kapelludden har öppet året runt.

Och fastlandet inom räckhåll

Pendlar du till jobb på fastlandet, eller vill du bara ha nära till den större stadens utbud? Då är läget perfekt. Med bil tar du dig till Kalmar på en knapp halvtimme, eller med buss på 40 minuter. I Kalmar finns mycket att uppleva, bland annat har du inte mindre än fem White Guide-listade restauranger att välja på. Här hittar du också bio, muséer och gott om mysiga caféer, bland annat Balck med kaffe av högsta kvalitet.

Är du intresserad av Brf Rosenvingen?

Är du intresserad av Brf Rosenvingen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!