Laster resultat

Kommande projekt

Brf Rosenvingen

I härliga Ekerum planerar vi för Brf Rosenvingen, med 25 par- och radhus på 83, 91 och 93 kvm. Här bor du så nära golfbanan du kan komma i ett välplanerat enplanshus, med stor altan och egen lättskött tomt. Bara 30 minuter från Kalmar. Välkommen till det goda livet!

Här planerar vi för Brf Rosenvingen! Observera att detta är en delvis digitalt framtagen bild och avvikelser kan förekomma i verkligheten.

1 av 10

Nyckelinformation

Antal bostäder
25
Bostadstyp
Par- och radhus
Storlek
83, 91 och 93 kvm
Prl. säljstart
April 2023
Prl. inflyttning
Från sommar 2025
Frånpris
2 850 000 kr

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Visning

Välkommen på infoträff 9 april!

Välkommen att få info om bostäderna och prata med både OBOS och mäklarna inför säljstarten i Brf Rosenvingen! På vår infoträff kommer du få en presentation av Brf Rosenvingen från vår projektgrupp från OBOS och mäklare från Svensk Fastighetsförmedling.

Vill du passa på att besöka vårt visningshus, som liknar de bostäder vi planerar för i Brf Rosenvingen håller vi öppet mellan 11-13 samma dag. 

Adress infoträff: Ekerum Resort, Gårdsvägen 22 i Ekerum.

Adress visningshus: Grodgatan 21A i Färjestaden.

Läs mer och anmäl dig här!

Koordinater: 56.783772,16.569833. Se kartan på Google

Frånpriser och månadsavgifter

Nu kan vi presentera frånpriser för de olika bostäderna i Brf Rosenvingen samt en beräknad månadsavgift*.

Radhus om 83 kvm: 2 850 000 kr. Beräknad månadsavgift: 4480 kr.

Parhus om 91 kvm: 3 750 000 kr. Beräknad månadsavgift: 4820 kr.

Parhus om 93 kvm: 4 200 000 kr. Beräknad månadsavgift: 4950 kr.

*I månadsavgiften ingår kostnad för VA, sophantering och parkering. Månadsavgiften är räknat med en belåning på 9 000 kr/kvm och 4,5%.

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.783772,16.569833. Se kartan på Google

Allt du behöver i ett plan

Brf Rosenvingen bjuder på fina och välplanerade enplanshus i bostadsrättsform. Välj mellan 83, 91 och 93 kvadratmeter. Alla får härliga uteplatser med kvällssol och egen uppfart med två parkeringsplatser. Varje bostad får även en egen lättskött liten tomt. Sist men inte minst finns det tillvalsmöjligheter som gör livet extra härligt – vad sägs till exempel om en braskamin i vardagsrummet?

Lev ett aktivt liv med naturen som granne 

Att leva nära naturen är enkelt på Öland – och särskilt här i Ekerum. Bostäderna vi bygger i området ligger bara ett stenkast från de två populära 18-hålsbanorna som är bland de bästa i Sverige. Men förutom härliga golfrundor har du även nära till tennis- och padelbanor, ett dopp i havet och fina löp- och mountainbikespår genom det öländska landskapet.

Nära till livliga Borgholm

Borgholms kommun erbjuder ett stort kulturellt utbud, särskilt på sommaren. Cykla till Kackelstugan på under kvart och se konserter med stora svenska artister. Till Borgholm tar du dig på 15 minuter med bil, och här hittar du ett fantastiskt utbud av butiker och restauranger i världsklass. Och vill du in till fastlandet tar bilfärden till Kalmar knappt en halvtimme.

Semesterhem eller året-runt-boende? 

Semesterhem eller året-runt-boende? 

Vi vet att bostadsdrömmen kan se lite olika ut beroende på var i livet vi befinner oss. Vissa vill ha ett fritidshus att fly till när storstadsstressen trycker på, medan andra vill ha ett året-runt-boende i en lugn och harmonisk miljö, med möjlighet att ägna sig åt sitt specialintresse. Här i Ekerum kan båda dessa drömmar bli verklighet!

Läs mer om bostäderna
Nära naturen och havet

Nära naturen och havet

Här bor du lugnt och skönt i en egen ostörd bubbla, alldeles intill några av Sveriges bästa golfbanor. I området finns allt du kan tänkas behöva både för en härlig semester och vardag – havet, fantastisk natur, och all tänkbar service en kvart bort i Borgholm. Och saknar du stadslivet tar du dig in till Kalmar på en knapp halvtimme.

Läs mer om området
Färgsättning

Färgsättning

Se färgsättningen på hur bostäderna i Brf Rosenvingen kommer att se ut!

Se färgsättning
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Rosenvingen

Vi svarar gärna på dina frågor!