Semesterhem eller året-runt-boende?

Vi vet att bostadsdrömmen kan se lite olika ut beroende på var i livet vi befinner oss. Vissa vill ha ett fritidshus att fly till när storstadsstressen tycker på, medan andra vill ha ett året-runt-boende i en lugn och harmonisk miljö, med möjlighet att ägna sig åt sitt specialintresse. Här i Ekerum kan båda dessa drömmar bli verklighet!

I Brf Rosenvingen är det enkelt att leva det goda livet. Här kan du njuta av huslivet i ett plan, med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel – i det lite mer lätthanterliga formatet. Samtidigt slipper du klassiska villabekymmer – eftersom du inte har en vildvuxen jättetomt att ta hand om, och att allt tungt underhåll på husen blir bostadsrättsföreningens ansvar. Husen får fasader i träpanel, i en varm beige färgsättning som smälter in fint i naturen runtomkring.

1 av 3

Allt du behöver i ett plan

Brf Rosenvingen bjuder på fina och välplanerade enplanshus i bostadsrättsform. Här bor du bekvämt på 83, 91 eller 93 kvadratmeter med fina sällskapsytor och två till tre sovrum. Alla får härliga uteplatser med kvällssol, egen uppfart och entré, och minst en parkering. Här finns också fina tillval som braskamin eller solceller. Självklart finns alla bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare som gör tillvaron enkel!

1 av 4

Ljust, fräscht – och hållbart

Här flyttar du in i ett hem som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren med hög nivå, för att hålla i många år framöver. Såväl material som utrustning är vald med omsorg – du får bland annat fönsterbänkskivor i sten, ljusa golv och ett vitt kök med induktionshäll. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna, som att varje hus får ett eget förråd och minst en parkering.  Vissa av husen kommer dessutom ha möjlighet att välja till solceller. Att bo i en nybyggd bostad med modern byggteknik, modern uppvärmning och energisnåla vitvaror ger låga driftskostnader. När du dessutom lägger till solceller kan du energieffektivisera din bostad ännu mer och även få möjlighet att sänka dina räntekostnader genom Gröna Bolån.

Är du intresserad av Brf Rosenvingen?

Är du intresserad av Brf Rosenvingen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!