Laster resultat

Kommande projekt

Ekerum

Nu gör vi fler bo-på-ö-drömmar till verklighet. I Ekerum på Ölands västra kust, med smidig pendling till Kalmar, bygger OBOS både enplanshem och friliggande villor intill golfbanan. Välkommen att ta en närmare titt! 

Hitta på sidan

Här planerar vi Brf Rosenvingen och Ekerum Golf, Myresjöhus.

1 av 8

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.783772,16.569833. Se kartan på Google

Bo nybyggt i Ekerum på Öland

Semesterhem eller året-runt-boende?  

Vi vet att bostaddrömmen kan se lite olika ut beroende på var i livet vi befinner oss. Vissa av oss vill ha ett fritidshus att fly till när storstadsstressen tycker på, medan andra vill ha ett året-runt-boende i en lugn och harmonisk miljö. Kanske vill du helst bo i bostadsrätt, eller så föredrar du att äga ditt hus men vill ha allt klart när du flyttar in. Här i Ekerum kan båda dessa drömmar bli verklighet!  

Lev ett aktivt liv med naturen som granne  

Att leva nära naturen är enkelt på Öland – och särskilt här i Ekerum. Bostäderna vi bygger i området ligger bara ett stenkast från den populära golfbanan. Men förutom härliga golfrundor har du även nära till tennis- och padelbanor, ett dopp i havet och fina löp- och mountainbikespår genom det öländska landskapet. Vill du in till fastlandet tar bilfärden till Kalmar knappt en halvtimme.  

Projekt i Ekerum 

Här hittar du de projekt som är aktuella just nu. 

Bli medlem för förtur till bostäder i Ekerum

Bli medlem för förtur till bostäder i Ekerum

Genom att bli medlem i OBOS kommer du att bli informerad via e-post om utvecklingen i området Ekerum men du kan också göra en intresseanmälan genom att klicka på projekten ovan. En intresseanmälan påverkar dock inte din förtur till bostäderna vid säljstart, det är endast ett betalt medlemskap i OBOS som gör.

Bli medlem nu