Laster resultat

Kommande projekt

Brf Solhöjden

I härliga Habo har du chans att uppfylla husdrömmen på bekvämast möjliga vis! Brf Solhöjden bjuder på rad- och parhus i ett plan på 82 respektive 91 kvm. Här bor du lugnt och skönt i ett ytterst trivsamt kvarter, med närhet till allt du behöver i vardagen och Jönköping på 20 minuters avstånd. Välkommen hem!

Illustration parhus 91 kvm - detaljer kan komma att justeras

1 av 16

Nyckelinformation

Antal bostäder
22
Bostadstyp
Radhus & parhus i ett plan
Storlek
82 och 91 kvm
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Sommaren 2024
Inflyttning
2026

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Visning

Kika närmare på bostäderna vi planerar att bygga i Brf Solhöjden i vår visningsbostad på Fölungegränd 2 i Habo som är av en annan modell från OBOS. 

Humlestigen, Habo. Se kartan på Google

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Humlestigen, Habo. Se kartan på Google

Välkommen till det enkla huslivet

Vi fortsätter att bygga i Habo – och nu även i ett plan för dig som vill uppfylla husdrömmen på marknivå. Som namnet avslöjar ligger Brf Solhöjden på något av en höjd och bildar ett trivsamt kvarter med närhet till vackra naturområden och all service i Habo, samtidigt som du har Jönköping inom räckhåll. 

Bo bekvämt i ett plan

I Brf Solhöjden kan du välja mellan hem i två olika modeller: radhus på 82 välplanerade kvadrat eller parhus på 91 smarta sådana. Alla med hög grundstandard och utrymme för såväl umgänge som det privata livet – och varje hus får två härliga uteplatser att njuta av de vackra omgivningarna på.

Läge för en grönare vardag

Att bo på en mindre ort är enklare – och kanske både mer härligt och hållbart – på många vis. Här bockar du smidigt av vardagsbestyren nere i Habo centrum eller i Kärnekullas nya butiker och får tid över till så mycket annat. Som sköna söndagspromenader längs Vättern, eller varför inte upptäcka någon av de 11 naturreservaten eller engagera dig i någon av Habos alla föreningar? Och när stadslivet kallar tar du dig in till Jönköping på dryga 20 minuter.

Det enkla huslivet i ett plan

Det enkla huslivet i ett plan

Äntligen får Habo nybyggda enplanshem i bekväm bostadsrättsform! I Brf Solhöjden bygger vi rad- och parhus i ett plan på 82 och 91 kvm. Alla bostäder med fina sociala ytor och rum för såväl hemmakontoret som lugn och ro i 1–3 sovrum – och inte minst två härliga uteplatser.

Läs mer om bostäderna
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Solhöjden

Vi svarar gärna på dina frågor!