Laster resultat

Kommande projekt

Brf Furuberget

Äntligen nya och moderna lägenheter i trevliga Tahe! Samtliga lägenheter får balkong eller uteplats, och bor du en bit upp får du en häpnadsväckande utsikt. Brf Furuberget byggs i ett lummigt, kuperat område med välbevarad natur. Samtidigt har du nära till service och bara 20 minuter till Jönköping.

1 av 17

Nyckelinformation

Antal bostäder
54 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Storlek
51-107 kvm
Antal rum
2-4 rum
Säljstart
Ej fastställt

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.676542,14.103187. Se kartan på Google

Småstadscharm lagom nära stan

Storstadslivet i all ära – men det finns något oemotståndligt i småstaden. Allt är lite lugnare, lite trevligare och lite mer familjärt. Ja, småstaden är en plats där du själv får ta plats, och där du faktiskt känner grannarna på gatan. Det gäller inte minst Tahe, i det populära lilla samhället vid det väldiga bergets fot – Taberg. Här bor du lugnt och trivsamt, samtidigt som du har nära till allt som är viktigt i livet. Från Taberg tar du dig smidigt med buss eller tåg in till Jönköping, och med bil tar det lite drygt en kvart. Och jobbar du i Torsvik kan du cykla till jobbet på samma tid.

Bekvämt lägenhetsliv i småskaliga villakvarter

Nu kan du äntligen leva ett bekvämt liv i lägenhet i populära Tahe. Att bo här är himla populärt, men hittills har man fått nöja sig med småhus och villor. Nu har du äntligen chans att leva det ljuva livet på landet – i superbekvämt lägenhetsformat. Brf Furuberget planeras som tre flerbostadshus i fem våningar med lägenhetsstorlekar för olika behov och en mysig innergårdsmiljö. För dig som längtar till ett modernt boende och ett lättlevt småstadsliv lagom nära storstan är detta perfekt.

Närhet till allt du behöver

I Tahe behöver du inte kompromissa med något. Brf Furuberget är omgivet av vacker natur med fina vandringsleder, samtidigt som du har nära till det mesta du behöver i din vardag. Tabergs centrum med ett utbud av service, handel och mat ligger en kort cykeltur eller promenad bort, och bussen in till Jönköping stannar i kvarteret. Du tar dig också smidigt ut på motorvägen och är i stan på cirka 15 minuter.

Moderna lägenheter i småstadsmiljö

Moderna lägenheter i småstadsmiljö

För dig som längtar efter ett modernt boende och ett lättlevt småstadsliv lagom nära storstan är detta perfekt. Nu har du möjligheten att njuta av ett bekymmersfritt liv i lägenhet i en mysig småstadsmiljö.

Läs mer här!
2,3 eller 4 rum och kök?

2,3 eller 4 rum och kök?

Fördjupa dig i de olika storlekarna på lägenheter som Brf Furuberget erbjuder!

Läs mer här!
Läge för livsnjutare, mitt i naturen

Läge för livsnjutare, mitt i naturen

I Tahe har du inte bara nära till härliga naturupplevelser – du bor faktiskt mitt bland dem. Här behöver du minsann inte ta bilen till skogspromenaden eller kvällsdoppet, Tahesjön ligger till exempel bara en kort promenad bort.

Läs mer här
OBOS expolaterar Tahe

OBOS expolaterar Tahe

Här bygger vi ett nytt bostadsområde precis intill Tahesjön. Här byggs allt från villor till radhus och lägenheter i Brf Furuberget

Se bild i fullskiss!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Furuberget

Vi svarar gärna på dina frågor!