Härligt husliv utan villabekymmer

I Brf Tallbäcken kan du njuta av huslivet utan klassiska villabekymmer. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, i ett nybyggt hus som kräver minimalt med underhåll – den dagen det blir dags för sådant sköter ni det tillsammans i föreningen. Och du har heller ingen vildvuxen jättetomt att ta hand om, istället kan du lägga tid på annat du tycker är roligt.

Trivsamt för alla åldrar

Här flyttar du rakt in i ett välkomnande och ombonat kvarter för både stora och små. Områdets naturliga höjdskillnader bevaras så långt det är möjligt, eftersom de bidrar till det livfulla uttrycket. Grönskande häckar ramar in och mjukar upp, och husens träfasader färgsätts i varierande mjuka kulörer inspirerade av jorden och skogen. Tätspröjsade fönster och extra vackra ytterdörrar sätter den berömda pricken över i:et. Och här är naturen alltid närvarande. På ena sidan av kvarteret porlar Högbobäcken fram, på den andra planerar kommunen för en alldeles ny park.

1 av 6

Hem för vardagsliv och vardagslyx

Här bjuds vi på hemtrevliga hus i två olika modeller – båda i två plan. Radhus om 115 välplanerade kvadratmetrar och kedjehus om 121 sådana, med alla bekvämligheter för en härlig vardag. Här finns fina, öppna sällskapsytor tack vare öppen planlösning mellan det moderna köket och vardagsrummet, men också praktiska godbitar som två badrum och bra förvaring. Kedjehuset har också lite mer av den varan, i form av separat tvättstuga. Radhuset har istället tvättmaskin och torktumlare i det ena badrummet.

1 av 2

Flexibla lösningar inomhus

Som standard har båda husmodellerna tre sovrum på övervåningen, men för dig som är ute i god tid finns möjlighet att ändra planlösningen på övervåningen som tillval. I radhuset kan du välja bort ett sovrum och på så vis få ett större allrum. I kedjehuset kan du välja att få ett fjärde sovrum istället för allrummet. Tillvalen gör det också möjligt att lyxa till din tillvaro lite extra, till exempel kan du sätta in en mysig braskamin i vardagsrummet, eller välja badkar i badrummet på övervåningen.

1 av 5

Rum för ute-njut som du vill ha det

Utelivet är ju en stor del av huslivet, så självklart har varje hus en rejäl altan på baksidan av huset. Men vi nöjer oss inte med det: du får även plats med en mindre uteplats på framsidan av huset – så att du själv kan välja var kaffet smakar bäst. Vill du ha trädgård väljer du antingen ett av kedjehusen, eller ett av de radhus som har en liten täppa. Vill du slippa trädgårdsskötsel helt väljer du ett radhus där altanen tar upp hela baksidan. Valet är ditt!

1 av 3

Bra standard är standard

Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en bra standard redan från början. Oavsett vilket hus du väljer bjuds vi på badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Alla materialval är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hus får ett eget förråd och egen parkeringsplats, kedjehusen har dessutom carport. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Tallbäcken?

Är du intresserad av Brf Tallbäcken?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!