Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Tallbäcken

Nya tider, nya priser! Nu finns bara kedjehus kvar till försäljning! Inflyttningsklara bostäder i Faluns nya stadsdel Surbrunnshagen. Kom och besök vårt fina visningshus. Kontakta mäklaren och boka din visning av Brf Tallbäcken idag! Här bygger vi radhus och kedjehus i bekväm bostadsrättsform. 2-4 sovrum, fina sociala ytor och stor härlig altan. Alltsammans på promenad- eller cykelavstånd från allt som Falun har att erbjuda.

Kedjehus 121 kvm

1 av 27

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
4
Bostadstyp
Kedjehus
Pris från
3 395 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (boarea)
121 m²
Inflyttning
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning!

Träffa mäklaren i våra fina visningshus och få svar på dina frågor och samtidigt se hur fina bostäderna kommer bli!

Adress till visningshuset: Reveljvägen 51, Falun. Klicka här för att hitta hit!

Välkommen att boka en privat tid!

Adress:
Reveljvägen 51, 79140 Falun. Se kartan på Google

Nya tider, nya priser

Prissänkning

Just nu har vi ett erbjudande i Brf Tallbäcken som ger dig upp till 300 000 kr i rabatt. Rabatten är avdragen i prislistan och gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

Halverad månadsavgift

Just nu går vi på OBOS in och betalar halva månadsavgiften i Brf Tallbäcken i 24 månader från inflyttning. (Avgift radhus efter halvering: 2463 kr/mån. Avgift kedjehus efter halvering: 2565 kr/mån.) Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

Trygg månadsavgift

För att ge köpare i Brf Tallbäcken en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift från 4 926 kr fram till oktober 2026. Det ger dig friheten att planera din ekonomi i flera år framåt.

Kontakta mäklaren för mer information

Brf Tallbäcken har 4 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Tallbäcken i Falun

  • 4 femrumsbostäder
  • Från 3 395 000 kr till 3 595 000 kr
  • Inflyttning: Inflyttningsklart
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Reveljvägen 51, 79140 Falun. Se kartan på Google

Stadsnära drömhus för livsnjutare

Brf Tallbäcken bjuder på en unik möjlighet: att bo i hus, men ändå ha nära till allt du vill ha i din vardag. Du cyklar in till centrum på knappt tio minuter! Surbrunnshagen växer så det knakar, men det mesta som byggs är flerbostadshus, så vill du uppfylla din husdröm gäller det att passa på.

Hem för de flesta smaker

Här bjuds vi på två olika tvåplanshus, alla i bekväm bostadsrättsform, med ljuvliga sociala ytor och en god standard redan från början. Dels fina stadsradhus om 115 väl utnyttjade kvadratmetrar med tre sovrum som standard – och dels kedjehus om 121 härliga sådana med gott om villakänsla. Även kedjehuset har tre sovrum som standard, men om du är ute i god tid kan du få fyra. Båda husmodellerna erbjuder alternativa planlösningar som tillval

I ett grönt och skönt kvarter

Surbrunnshagen blir en grön och skön trädgårdsstad för livsnjutare i alla åldrar. Alla hus en stor, härlig altan att njuta av livet på. Flera hus får också sin egen lättskötta trädgård att motionera dina gröna fingrar på. Mest av den varan erbjuder kedjehusen. Känner du inte för trädgårdsskötsel alls? Då väljer du ett av de radhus som har minst tomt. Här finns något för alla smaker!

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Tallbäcken och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Tallbäcken kan du njuta av huslivet utan klassiska villabekymmer. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, i ett nybyggt hus som kräver minimalt med underhåll. Läs mer om bostäderna här!

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Surbrunnshagen byggs som en trädgårdsstad med gott om grönska och blandad bebyggelse med stor variation. Här bor du på bekvämt avstånd från Falu centrums hela utbud. Med cykel tar du dig dit på tio minuter, eller varför inte ta en skön promenad?

Läs artikeln!
Varför välja Brf Tallbäcken?

Varför välja Brf Tallbäcken?

Fina stadsradhus eller kedjehus med maxad villakänsla. Med, eller utan, trädgård. Allt i ett ombonat kvarter med gång- eller cykelavstånd till allt som Falun har att erbjuda. Här berättar projektutvecklare Niklas Ericsson mer om fördelarna med Brf Tallbäcken.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Tallbäcken

Vi svarar gärna på dina frågor!