Pension + nyproduktion = kanon!

Visst är det härligt att bo i villa? Du bestämmer liksom själv, om precis allt. Men att bo i villa innebär ofta en massa jobb, i alla fall om ditt hus har några år på nacken. Takpannor ska bytas och det gamla staketet ska både skrapas och målas. För att inte tala om den utmattade södergaveln som har fått vänta både ett och två år för länge. Och har du byggt om och byggt ut, och inte minst städat det stora huset, i flera decennier är du minsann värd att få drömma om lite roligare saker – som att få umgås lite mer med barnbarnen eller att resa till exempel.

Tryggt, snyggt och färdigbyggt

Som rutinerad villaägare har du troligtvis bott i en byggarbetsplats minst sjuttioelva gånger. När du köper ett nybyggt hem av oss på OBOS slipper du låna grannens toalett för att badrummet måste renoveras, eller leva på smörgåsar dag ut och dag in för att köksrenoveringen aldrig vill bli klar. Här är allt klart när du flyttar in. Och att allt är nytt betyder att du slipper både byggdamm och oväntade kostnader för renoveringar, i en sisådär 10–15 år framöver. Tryggt för både dig och plånboken!

Ett matsalsbord och en soffa i ett vardagsrum

Lev villalivet i bostadsrättsform

Visst, det är insidan som räknas, men på ett hus är utsidan minst lika viktig. Och den kan ibland vara svår att hinna med. Väljer du ett av våra hem i bostadsrättsform slipper du tänka på allt vad fasadbyte, ommålning och dränering heter, utsidan sköter nämligen föreningen. Du kan med andra ord leva villalivet även som pensionär, men utan de klassiska villabekymren. För i ärlighetens namn var det kanske inte själva villan du ville flytta ifrån, utan allt det där som ständigt måste fixas?

Ett prisvärt hem, fritt från fuskbygge

När du köper bostad av oss på OBOS, får du också ett hem som är garanterat fritt från fuskbygge – ja, vi är faktiskt en av branschens ledare när det gäller felfria leveranser. Alla våra hus byggs inomhus i våra fabriker av våra rutinerade husbyggare, och vårt smarta sätt att bygga hus på uppfyller alla gällande byggregler. Husen till och med lastas inomhus för att säkerhetsställa att de inte utsätts för fukt. Att våra hus byggs på ett effektivt, industriellt vis gör att vi kan tillverka högklassiga hus till bra pris.

Två skrattande damer som arbetar på en obos fabrik

Inga påfrestande budgivningar

Att flytta till ett nytt hem ska vara någonting härligt. När du köper en nyproducerad bostad från OBOS hamnar du i en turordningslista utifrån när du lämnade in din köpanmälan och köper sedan din bostad till ett fast pris. På så sätt slipper du oroa dig för att priset ska bli högre än vad du har räknat med och kan istället planera inför din flytt i lugn och ro. Skönt? Javisst!

Psst! I fall du är eller blir du OBOS-medlem har du dessutom möjlighet att paxa favorithuset i området först.

Ett kollage med tavlor på en vägg

Gör dig redo för ett bekvämare liv

Hos oss finns hem för alla smaker, vi bygger både lägenheter och småhus av olika slag – över hela Sverige. För att ditt nya boende ska vara hållbart över tid har vi också valt inredning och utrustning från välkända varumärken. Dessutom är flera av våra bostäder Svanenmärkta. Du kan med andra ord vara säker på att det du ser är det du får: ett modernt och bekvämt hem – där du verkligen kan leva pensionärsdrömmen fullt ut!

Här kan du välja och vraka bland våra bostäder. Välkommen hem!