Hoppa till innehåll
Pågående planering

Wendelstrand är ett nytt bostadsområde som växer fram vid Landvettersjön i Mölnlycke. En hållbar stadsdel för dig som vill leva i samtiden, utan att lämna naturen. Här planerar OBOS för 200 bostäder med förtur för medlemmar.

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
200
Bostadstyp
Lägenhet och kedjehus
Boarea
Ej klart
Försäljningsstart
Planerad från 2025
Inflyttning
Planerad från 2027
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Deläga

Utforska området runt Wendelstrand

Läser in

utsikt från wendelstrand

Skapa drömmen om Wendelstrand

Wendelstrand är en speciell plats som binder samman skog, berg och sjö. Arkitekturen är en förlängning av det, där både planering och byggnader
agerar som en länk för människor. Till varandra, och till den omkringliggande naturen.

Genom att samla olika perspektiv och enas kring en gemensam vision, växer nu något unikt växa fram. Och som en hyllning till naturen och framtidens boenden låter vi trä vara det dominerande inslaget i området.

Nära naturen, nära till staden

Centrala Göteborg är bara en kvart bort, och Mölnlycke Centrum ligger på några kilometers avstånd.

Bara minuters promenad från Wendelstrand ligger friluftsområdet Wendelsberg med lekplats och utegym byggda i trä. Där ligger en park med dammar, upplysta skogsspår, discgolfbana och mountainbikespår som leder över berget. Vandra några minuter till, så hamnar du i ett naturreservat.

Lakehouse - en signaturbyggnad i världsklass i Wendelstrand

Lakehouse är en plats skapad för hela Wendelstrands välbefinnande, fysiskt som psykiskt. Huset är vad du vill att det ska vara. Kom dit för att nätverka, eller för egentid med gym och wellness.

ett lakehouse

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller