Hoppa till innehåll

Strandvägen i Edsviken

Bostadsköpsmodeller

Deläga
Ljus fasad i solljus
Till salu

Strandvägen i Edsviken, Sollentuna, växter fram som en modern trädgårdsstad. Nu har de första boende flyttat in i sina nya hem. Endast ett fåtal bostäder kvar med inflyttning från mars-juni 2024.

Projektdetaljer

Adress
Edsviken, Sollentuna
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostäder
3
Boarea
36–89 m2
Pris
Från 2 150 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Halvera kontantinsatsen med OBOS Deläga

I utvalda bostäder har du möjlighet att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du samäger din bostad med oss på OBOS.

Här är några av de bostadsobjekt som erbjuder OBOS Deläga. Klicka in till kalkylatorn för att räkna på hur stor kontantinsats du behöver och vad boendekostnaden blir – och jämför med ett ordinarie köp.

Kalkylator för 1 rum och kök 3-1002 Bostaden är färdigställd april 2024 Designlinje: sommar

Kalkylator för 4 rum och kök 1-1001 Bostaden är färdigställd juni 2024 Designlinje: höst

Utforska området runt Strandvägen i Edsviken

Läser in

Soffa med blomma på bord

Guldläge i Edsviken

Strandvägen är inspirerat av den moderna trädgårdsstaden. Här blandas små och stora lägenheter som passar olika behov. Totalt kommer kvarteret att rymma 115 bostäder runt en gemensam grön innergården med orangeri och odlingsmöjligheter som man delar med grannföreningen Kungsvägen, bestående av 12 townhouses.

I Strandvägen kan du leva och bo funktionellt och vackert. En smart insida med hållbara materialval och en utsida med lummig innergård och närhet till natur och citypuls.

Som boende i Strandvägen är det lätt att trivas. Här hittar du lägenheter på 1-7 rum och kök, samtliga med balkong. Längst upp i huset, under det branta sadeltaket, ryms ateljélägenheter i etage som blir något utöver det vanliga. Alla planlösningar är effektiva och funktionella med materialval som blir vackrare med tiden. Från trapphuset går hissen direkt ner till parkeringsgaraget under mark där du även hittar lägenhetsförråd och cykelförvaring.

Planlösning 1 ROK Lgh 3-1002

Trevlig och yteffektiv etta med sovalkov som ger plats åt både sociala tillställningar och en god natts sömn, dessutom med uteplats mot gården.

Planlösning 3-1002
Plalösning för 3-1104

Planlösning 3 ROK Lgh 3-1104

En välplanerad ljus trea med dubbla balkonger. Här får du två sovrum varav ett större, hall med bra förvaring och badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Planlösning 4 ROK Lgh 4-1001

Genomgående fyra i markplan med tre sovrum varav ett lite större, trevliga sociala ytor, badrum, bra förvaring och uteplats mot gåden.

Planlösning 4-1001
Planlösning 4 ROK Lgh 1-1001

Planlösning 4 ROK Lgh 1-1001

Välplanerad fyra i markplan där kök och sällskapsytor utgör bostadens hjärta. Här får du en lugn uteplats mot gården, tre sovrum varav ett lite större, badrum med tvättmaskin och torktumlare plus gästtoalett.

Se vår visningsbostad

Se vår visningsbostad

En grön urban oas

På innergården hittar du kvarterets prunkande hjärta och självklara mötesplats. Här, dolt från omvärlden, kan du som bor i kvarteret koppla av, odla, leka och njuta av livet tillsammans med familj och grannar. I de södra delarna av gården anläggs lekytor för kvarterets barn, medan den norra delen rymmer odlingsplatser och ett orangeri. Växtligheten på gården har valts med omsorg för att locka till sig bin och fjärilar och visa på årstidernas växlingar. Genom att kombinera utomhusbelysning och grönska blir innergården en oas som är vacker året om.

Nära både natur och citypuls

Edsviken ligger i Sollentuna kommun som är rankad som en av Sveriges bästa kommuner att bo i. Kommunen har gott om för- och grundskolor, både i kommunal och privat regi. En kort promenad från Strandvägen hittar du Sollentuna centrum som erbjuder ett stort utbud av shopping, service, restauranger och kulturupplevelser. För den som vill ha ett aktivt friluftsliv finns mycket att välja på. Runt hela Edsviken ligger fantastiska cykel- och löpvägar med badplatser och båtbryggor. Från Strandvägen promenerar du snabbt till pendeltåg och bussar och är inne i Stockholm city på 17 minuter.

Designlinjer

I Strandvägen har vi tagit fram tre designlinjer exklusivt för det här projektet. Vi har valt att kalla dem Sommar, Vinter och Höst. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Christopher Wermin

Christopher Wermin

Fastighetsmäklare070-696 51 52E-post