Hoppa till innehåll
Till salu

Nu har du chans att hitta hem i en bekväm bostad på vackra Öster i Växjö! Här planerar vi för Brf Opalen med 25 lägenheter i varierande storlek, alla med egen balkong eller uteplats. På natursköna Öster har du nära till det mesta – matbutik, vårdcentral, förskola, skolor och Växjö centrum.

Projektdetaljer

  • Alpgatan 3, 352 41 Växjö
  • Planerad inflyttning från Kvartal 1 2026

  • 24 lediga bostäder
  • Boarea från 59 m2 – 92 m2
  • Pris från 2 248 000 kr
  • Bostadsrätt

Visning

Välkommen till visning av Brf Opalen. Vi ses på mäklarens kontor.

Klostergatan 11B, 352 31 VäxjöKarta
  • Onsdag 17 april kl. 17:00-18:00
Kontakta fastighetsmäklaren

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Opalen

Öster är en av Växjös mest omtyckta stadsdelar och kännetecknas av små parker och äldre villabebyggelse. Ett nytt lägenhetsprojekt i området är ovanligt, så nu har du alltså en unik möjlighet att uppfylla bostadsdrömmen i Brf Opalen!

Läser in

Översikt Opalen

Välkommen till populära Öster

Öster är en av Växjös mest omtyckta stadsdelar och kännetecknas av små parker och äldre villabebyggelse. Ett nytt lägenhetsprojekt i området är ovanligt, så nu har du alltså en unik möjlighet att uppfylla bostadsdrömmen i Brf Opalen!

Hitta hem i Brf Opalen

Här planerar vi för ett mindre flerfamiljshus med 25 lägenheter på två till fyra rum och kök. Alla bostäder får egen balkong eller uteplats, minst ett helkaklat badrum och egen tvättutrustning. Vissa får också en mindre gäst-wc. Genom olika tillvalspaket kan du även sätta din egen prägel på interiören redan innan du flyttar in.

Gott om service och bekvämligheter

På Öster finns all tänkbar service. Du bor bara ett stenkast från Birka vårdcentral och en kort promenad från Hemköp. Dessutom har du nära till populära Hovs Bageri, två pizzerior, frisör och flera gym. I området finns även förskola och flera skolor att välja mellan.

Med närhet till det mesta

I Växjö tar du dig enklast fram till fots eller på cykel. Du kan även ta buss 4 och vara framme i stan på under tio minuter. Växjö har även bra tågförbindelser – härifrån tar du dig till Malmö på två timmar och Stockholm på tre. Om du vill resa ännu längre ut i världen har Växjö Småland Airport avgångar till hela Europa.

Tryggt och enkelt

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Cathrine Nord

Cathrine Nord

Kundansvarig0470799876Epost
Portrettbilde av Alberto Johansson Alvarez

Alberto Johansson Alvarez

Mäklare0705 28 20 81Epost

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller