Hoppa till innehåll

Öjaby Sjöstad

skog och vatten
Pågående planering

I Växjös nordvästra del hittar vi stadsdelen Öjaby som ligger vackert beläget längs Helgasjöns västra strand. Här planerar vi på OBOS att skapa ett nytt bostadsområde i flera etapper. Hem i olika storlekar och utförande i en vacker miljö – både villabebyggelse och bostadsrätter.

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
Cirka 300
Bostadstyp
Ej klart
Boarea
Ej klart
Försäljningsstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Ej klart

Utforska området runt Öjaby Sjöstad

Läser in

I Öjaby Sjöstad planerar vi ditt nya drömhem

I naturskönt läge i Öjaby planerar vi för byggnation av ca 200-300 lägenheter. Just nu pågår arbetet med att ta fram en ny detaljplan.

Området kommer att innehålla en variation med olika boendeformer med allt från flerbostadshus till villor och radhus. Det nya bostadsområdet kommer utformas och samspela med skogen och friluftsliv. Utöver bebyggelse planeras även parkområden med plats för lek och strövområden. Det är en lugn och skön boendemiljö med passager ut mot skogen som möjliggör en direkt närhet till naturen.

Området kommer att bebyggas i ett flertal etapper. Upplåtelseformen är inte bestämd ännu, det kan bli hyres- och bostadsrätter samt äganderätter.

Mer information om projekt samt beräknade försäljningsstarter kommer.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller