Hoppa till innehåll
Pågående planering

Uppfyll husdrömmen på enklast möjliga vis i charmiga Stallarholmen! Brf Sundby Hed bjuder på nybyggda radhus och parhus i tre storlekar i bekväm bostadsrättsform. Du får en uteplats och fina sociala ytor. Här har du lika nära till Mälarens glittrande vatten som till allt du behöver i din vardag – bara en timme från Stockholm.

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
Ej klart
Bostadstyp
Parhus och radhus
Boarea
Ej klart
Försäljningsstart
Planerad från 2025
Inflyttning
Planerad från 2027
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Ej klart

Utforska området runt Brf Sundby Hed

Läser in

Familj har picknick

Låt husdrömmen gå i uppfyllelse, en timme från Stockholm

Längtar du efter en lite lugnare, lite trevligare och lite mer familjär vardag? På en plats där du faktiskt känner grannarna på gatan, med allt vad det innebär av lekträffar och grillkvällar, samtidigt som du har Stockholm inom räckhåll? Då ska du spana in Stallarholmen – och Brf Sundby Hed.

Ny chans att hitta hem i Stallarholmen

Husen i grannkvarteren gick åt i ett nafs. Nu har du också chans att hitta hem här, i radhus och parhus om 97, 107 respektive 120 kvadratmetrar. 120 kvm har ett av sovrummen på entréplan, perfekt för dig som vill ha ett hemmakontor.

En liten ort med ett stort utbud

Att bo i Stallarholmen är att bo lite lagom lantligt. Omgivningarna består av vacker jordbruksbygd och du har nära till Mälarens glittrande vatten, en hel del service, och gångavstånd till både förskola och skola (F-6). För att vara en mindre ort har Stallarholmen ett imponerande utbud, mycket tack vare alla driftiga och kreativa personer som flyttar hit. Här finns ett rikt föreningsliv och massor av aktiviteter för alla åldrar, året om. Bara en timme från Stockholm.

Ett enklare sätt att uppfylla husdrömmen

Att bo i ett radhus eller ett parhus i bekväm bostadsrättsform ger dig möjlighet att njuta av huslivet på ett mycket enklare vis jämfört med att äga en egen villa. Du har din egen lättskötta tomt att njuta av, och en härlig uteplats på baksidan av huset. Du behöver inte bekymra dig om att måla om fasaden eller lägga om taket på egen hand när den dagen kommer. Här behöver du inte vara husvan för att trivas.

Exteriör bild framsida

Om bostäderna

Brf Sundby Hed tar plats i ett grönt och trivsamt kvarter som är som gjort för familjelivet – oavsett hur din familj ser ut. Här är det helt enkelt väldigt enkelt att trivas.

Stallarholmen är något alldeles extra

I Stallarholmen bor du lagom lantligt, med all service du behöver i din vardag och Stockholm bara en timme bort. Brf Sundby Hed bjuder på radhus och parhus i tre storlekar med uteplats, fina sociala ytor och gott om plats för hela familjen.

Bild på segelbåt

Försäljningsmaterial

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Maria Hägglund

Maria Hägglund

Säljkoordinator0706015789E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller