Hoppa till innehåll
Pågående planering

I hemtrevliga Ormsta, i Vallentuna kommun, planerar vi för Brf Stinsen. Här bor du i ett välplanerat och lättskött radhus på 107 alternativt 120 kvm. Kvarteret ligger i ett levande samhälle med gott om fritidsaktiviteter, skolor och bra pendlingsmöjligheter med Roslagsbanan. Välkommen hem!

Projektdetaljer

Status
Kommande försäljning
Antal bostäder
24 radhus
Bostadstyp
Radhus
Boarea
107 och 120 kvm
Försäljningsstart
Planerad från Kvartal 2 2025
Inflyttning
Planerad från 2027
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Ej klart

Utforska området runt Brf Stinsen

Läser in

Golfbana

En plats med anor

I Ormsta har människor bott och trivts sedan järnåldern. Idag är området ett trivsamt villakvarter med ett rikt föreningsliv och all tänkbar service inom bekvämt räckhåll. Vårt kvarter Brf Stinsen ligger i de östra delarna av Ormsta längs med Lindholmsvägen som omsluts av åkermark och gröna skogsområden. En bit bort hittar du Ubbysjön med vackra promenadstråk och ett rikt fågelliv.

Aktiviteter för stora och små

För dig som gillar idrott finns det mycket att välja på! Vid Vallentuna idrottsplats ligger inte bara fotbollsplaner, ishall och tennishall utan också ett elljusspår med olika långa slingor. På vintern kan du åka skidor i spåret. Många Vallentunabor gillar att svettas på Sports Club som har ett stort gym med gruppträning och simbassänger. Sommartid erbjuds bad i utomhusbadet Kvarnbadet som blir en härlig mötesplats för områdets gamla och unga. Norr om Ormsta ligger populära Vallentuna golfbana som är en 18-håls bana med trevlig restaurang. Precis bredvid golfbanan hittar du fina Vallentuna ridskola som har grupper för både nybörjare och vana ryttare.

Allt som får vardagen att fungera

En kort cykeltur bort ligger Vallentuna centrum med bekvämligheter som mataffär, shopping, apotek, gym och restauranger. Extra värt att nämna är Vallentuna Stenugnsbageri som med sin utmärkelse i White Guide sätter guldkant på tillvaron. Här hittar du också Vallentuna kulturhus och bibliotek som anordnar utställningar och evenemang. I området finns det gott om förskolor för de minsta och för ett par år sedan stod F–9 skolan Hagaskolan klar. I Vallentuna centrum ligger Vallentuna gymnasium som erbjuder ett brett utbud av inriktningar.

Och storstadspulsen inom räckhåll

Vill du ta dig in till city gör du det smidigast med Roslagsbanan som har slutstation Stockholms Östra. Hållplatsen Ormsta ligger cirka fem minuter från vårt kvarter med cykel. Från Vallentuna station avgår även flera bussar. Behöver du ta dig någon annanstans har du nära till väg 264 och väg 268. Till centrala Stockholm tar bilresan cirka 30 minuter.

Bekvämt boende i två plan

Husen blir i två plan med parkeringsplats på framsidan och uteplats med gräsmatta på baksidan. Här får du ett lättskött boende där allt är nytt och fräscht när du flyttar in. Husen uppförs i bostadsrättsform, vilket innebär att föreningen sköter vissa delar som utvändig målning och underhåll av gemensamma ytor. I Brf Stinsen är det enkelt att leva husdrömmen och få vardagen att gå ihop!

Bild från allrum mot kök och hall

Välkommen på 3D-visning

Notera att detta är en generell visning från 107 kvm. Avvikelser kommer förekomma.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Charlotte Sandberg

Charlotte Sandberg

Säljkoordinator0706011458E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller