Hoppa till innehåll

Brf Sophia Albertina

Allrum mot kök
Till salu

Nu bygger vi nya bostadsrätter i mysiga Slaka. Här njuter du av lugnet på landet, bara 15 minuter från centrala Linköping. Samtidigt får du enkelt ihop vardagspusslet med skola och förskola i området, och cykelavstånd till allt du behöver.

Projektdetaljer

Adress
Nydalsvägen 23, 583 37 Linköping
Inflyttning
Planerad från Kvartal 4 2024
Lediga bostader
9
Boarea
107 m2
Pris
Från 2 995 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen till vårt nya visningshus för Sophia Albertina.

Nydalsvägen 27, 583 37 LinköpingKarta
  • Söndag 30 juni kl. 11:30-12:30
Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Sophia Albertina

Läser in

Två barn kör lådbil.

Lantlig miljö nära stan

I Slaka bor du lagom mycket på landet, mitt i naturen men samtidigt med närhet till allt du behöver i din vardag. Förskola och skola upp till årskurs 6 finns i området, samtidigt har du bara 15 minuter till Linköping med allt du behöver och lite till. Du som jobbar i stan tar dig dit på nolltid med bil eller buss. Busshållplats har du nästan rakt utanför dörren - smidigare blir det inte! Här blir vardagspusslet enkelt, helt enkelt.

Bo bekvämt i bostadsrätt

Förverkliga drömmen om livet på landet på enklast möjliga vis! Våra fina radhus i Brf Sophia Albertina är fria från alla klassiska villabekymmer som renoveringar och en stor vildvuxen trädgård att ta hand om. Här kan du koppla av och njuta av att bo i en skön, lantlig miljö i bekväm bostadsrättsform i en helt nybyggd bostad.

Ett boende med guldkant

Bostadsrätterna i Brf Sophia Albertina bjuder på inte mindre än två härliga uteplatser och en gräsmatta att njuta av. Här kan du dricka ditt morgonkaffe med naturen som sällskap, grilla med vännerna, och låta barnen leka fritt utan att behöva lämna hemmet. Pusta ut och njut av det goda livet!

En pappa håller sin dotter i famnen.

Om bostäderna

Här i härliga Slaka, bara 15 minuter från centrala Linköping kan du hitta hem oavsett livssituation i våra fina radhus i ett eller två plan.

Området

I Slaka njuter du av lugnet på landet, omgiven av vackra grönområden. Samtidigt får du enkelt ihop vardagspusslet med skola och förskola i området, bekvämt cykelavstånd till matbutiker, vårdcentral, apotek och hela Linköpings utbud inom räckhåll.

Ett äldre par sitter på en bänk.
Två syskon går bredvid varandra.

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Albin Isaksson

Albin Isaksson

Mäklare0723-16 23 22E-post
Portrettbilde av Charlotte Sandberg

Charlotte Sandberg

Säljkoordinator0706011458E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller