Hoppa till innehåll
Pågående planering

Vi planerar för 56 nya lägenheter i Norrtäljes nya stadsdel Lommarstranden. Det blir ljusa och fina lägenheter nära naturen och sjön Lommaren. Norrtälje centrum är bara några minuter bort! Kanske är det här du hittar ditt drömhem?

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
56
Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
Ej klart
Försäljningsstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Ej klart

Utforska området runt Brf Sjöviken

Läser in

sovrum med dubbelsäng

Sjönära lägenheter!

I Brf Sjöviken planerar vi för lägenheter med 2-5 rum och kök. Här trivs du som vill komma bort från stadens puls och njuta av närheten till både skog och sjö men samtidigt ha stadslivet på behagligt avstånd.

Lommarstranden ligger knappt 2 kilometer från Norrtälje centrum. Här planerar kommunen för en ny hållbar, naturnära och barnvänlig stadsdel precis intill sjön Lommaren. Det blir en plats där du kan blanda vardagsliv med friluftsliv samtidigt som du har det mesta du behöver i vardagen på bekvämt avstånd.

Du som pendlar till jobbet kommer att uppskatta hur snabbt du kommer ut på E18 som tar dig till Stockholm på under timmen och busstationen har du en kort promenad bort. Här får du alla förutsättningar för ett lugnt och skönt liv i ett bekymmersfritt boende samtidigt som stadslivet inte är långt bort!

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Cathrine Nord

Cathrine Nord

Kundansvarig0470799876E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller