Hoppa till innehåll
Pågående planering

Vårt kvarter en cykeltur bort från mysiga Norrtälje består av 11 parhus med 22 bostäder. Här bor du med naturen och skärgården runt knuten. Varje bostad har en stor uteplats med trädäck, generös gräsmatta och plats för två bilar.

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
22
Bostadstyp
Parhus
Boarea
105 m²
Försäljningsstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt och äganderätt
Bostadsköpsmodeller
Ej klart

Utforska området runt Brf Nyponrosen

Läser in

Välplanerad favorit

Snart startar den andra säljetappen av bostäder i vårt familjevänliga område i Björnö. Brf Nyponrosen uppförs strax intill populära Brf Havrosen. Just denna hustyp har blivit en riktig favorit, med sina välplanerade 105 kvm och många fina kvaliteter. Brf Nyponrosen blir en förlängning av ett mysigt parhusområde, där varje bostad är på 105 kvadratmeter i två plan. Trädgårdarna är generösa med gräsmatta, uteplats med trädäck och ett förråd. Samtliga bostäder har plats för två bilar i direkt anslutning till huset, varav den ena under tak i carport.

En cykeltur bort från mysiga Norrtälje

I Björnö har du nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium och inne i Norrtälje finns all service du kan tänkas behöva för att leva ett bra och familjevänligt liv. Mysiga kullerstensgator med trevliga caféer, restauranger och butiker gör Norrtälje till en härlig och trevlig småstad. Att Björnö har varit omtyckt så länge är lätt att förstå. Skogsbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till Norrtälje gör Björnö till ett bra ställe att bo på. Här bor du med naturen och Kvisthamraviken runt knuten.

Skärgårdsnära idyll

Norrtälje kommun gränsar till Ålands hav, vilket medför att kommunen innehar milsvida strandlinjer med klippor och havsbad samt omkring 11 000 öar. Önskar du ett aktivt båtliv på sommaren så har du många öar att upptäcka. Här i Roslagens hjärta finns närheten till havet och naturen med härliga bär- och svampskogar och milslånga vandringsstråk. Under vintermånaderna kan du åka utförsåkning i närbelägna Kvisthamrabacken.

Titta närmare på husen!

Brf Nyponrosen i populära Norrtälje bjuder på nybyggda parhus om 105 välplanerade kvadratmetrar i bekväm bostadsrättsform. Här kan du läsa mer om bostäderna.

hall och kök
båtar i vattnet

Livet i området

Att Björnö har varit omtyckt så länge är lätt att förstå. Skogsbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till Norrtälje gör Björnö till ett bra ställe att bo på.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Cathrine Nord

Cathrine Nord

Kundansvarig0470-79 98 76E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller