Hoppa till innehåll

Brf Nordanskog

Bostadsköpsmodeller

Bostadsbyte
Radhus i blått och grönt
Till salu

Inflyttningsklart i skärgårdsidyllen Nordanskog, Arkösund. Här finner du alla lediga bostäder med tillträde när det passar dig. Vill du gå på visning? Vänligen kontakta ansvarig mäklare och boka tid.

Projektdetaljer

Adress
Nordanskogsvägen 37D, Arkösund
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
1
Boarea
107 m2
Pris
2 495 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen på visning av lättskött, mysigt radhus i vackra Arkösund

Nordanskogsvägen 37D, 610 25 VikbolandetKarta
  • Söndag 16 juni kl. 11:00-11:45
Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Nordanskog

Läser in

Bildet til Youtube-video

Nya radhus i populära Arkösund, för vardagsliv eller semesterlyx

Semesteridyllen och skärgårdspärlan Arkösund brukar kallas porten till Östergötlands norra skärgård. Just här, granne med havet i Nordanskog, kan du nu hitta ditt eget semesterparadis eller ditt heltidshem i tvåplansradhus med varje kvadratmeter på rätt ställe.

Brf Nordanskog består bara av två radhuslängor med fem, respektive sex bostäder. Husen får en lagom lantlig stil med en mild, jordnära färgsättning där tre olika kulörer varvas för att ge varje radhus sin egen identitet. Att alla husen placeras med en förskjutning i sidled och att den ena längan även förskjuts i höjdled lättar upp helhetsintrycket ännu mer. Här bor du modernt och bekvämt i bostadsrätt och gör en riktigt trygg bostadsaffär.

På insidan bjuder radhusen på 107 ytterst välplanerade kvadratmetrar med gott om rum för trivsamt umgänge i den öppna planlösningen för kök och vardagsrum på entrévåningen. På övervåningen finns som standard två sovrum, en kontorshörna och ett allrum, men möjlighet finns också att göra om allrummet till ett tredje sovrum. Alla hus har dubbla uteplatser att njuta av livet på, en på framsidan och en på baksidan.

Här bor du med promenadavstånd till det mesta som Arkösund har att erbjuda i form av restauranger, matbutik och aktiviteter. Du bor granne med båtbryggan och har badrocksavstånd till badplatsen och det sägs att bo vid havet har många fördelar. Mer service finns i Östra Husby, en knapp halvtimme bort med bil. Och när du vill ha mer stadspuls i tillvaron tar du dig till Norrköping på cirka 50 minuter.

Försäljningsmaterial

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Jennifer Cademan

Jennifer Cademan

Mäklare0701400737E-post
Portrettbilde av Charlotte Sandberg

Charlotte Sandberg

Säljkoordinator0706011458E-post