Hoppa till innehåll
Kommande försäljning

I populära Tygelsjö planerar vi för ett nytt kvarter med radhus, parhus och en friliggande villa i bekväm bostadsrättsform. Här bor du lagom lantligt med cykelavstånd till havet, gott om service på hemmaplan – och Malmös och Köpenhamns storstadspuls inom räckhåll. Frånpris är 3.695.000kr.

Projektdetaljer

Antal bostäder
20
Bostadstyp
Parhus och radhus
Boarea
95, 110 & 131 m²
Försäljningsstart
Planerad från Kvartal 3 2024
Inflyttning
Planerad från Kvartal 4 2026
Ägandeform
Bostadsrätt

Nyfiken på det här projektet?

Försäljningen av Brf Magnolia har inte startat än, men redan nu kan du anmäla intresse så håller vi dig uppdaterad om projektet och säljstarten.

Anmäl intresse

Utforska området runt Brf Magnolia

Läser in

Illustrationsbild av matplats och stora fönster samt altandörr mot uteplatsen

Välkommen till byn – och till ditt nybyggda hem

Nu kan du också hitta hem i populära Tygelsjö! Brf Magnolia bjuder parhus, radhus och en friliggande villa om 95 - 131 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Här får du ett bekymmersfritt hem med kvadratsmarta lösningar och gott om plats för det sociala livet – inte minst på de ljuvliga uteplatserna. Som gjort för en lite härligare vardag!

Lagom mycket på landet

Här bor du i en levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Tygelsjö har en hel del service, som frisör, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

Enklare vardag

Att bo i byn gör mycket i vardagen enklare. Här finns friheten för barnen att på egen hand kunna springa ut till kompisarna och leka, och tryggt kunna cykla runt i området. Och familjens söndagspromenad behöver inte heller bli ett stort projekt. Det är bara att öppna dörren och gå ut och gå, här finns gott om fina promenad- och cykelvägar och mysiga grusbelagda gångar i kvarteret.

Nybyggda bostäder för det goda livet

Kanske är ändå den största fördelen med att bo här att vardagen blir både enklare och härligare. Brf Magnolia bjuder på ett bekvämt sätt att uppfylla husdrömmen. Här kan du leva livet lite lugnare – och få tid och rum för att uppfylla dina drömmar. Njut av ett rymligt hem med gott om plats för hela familjen, en lättskött tomt och dubbla uteplatser. Här kan du lägga tid på det som är viktigast för dig - istället för att tänka på renoveringar och skötsel av en vildvuxen trädgård.

Bostäderna

I Brf Magnolia är det enkelt att njuta av det ljuva livet på landet – i superbekvämt bostadsrättsformat.

Illustrationsbild av vardagsrum med soffgrupp och matplats
familjemiddag utomhus

Bo lugnt och lantligt, nära storstaden

I Tygelsjö bor du lugnt och tryggt i en livs levande skånsk by – mitt i den lantliga charmen, men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. Kanske låter det lite klyschigt, men här får du faktiskt njuta det bästa av flera världar. Inte konstigt att Tygelsjö blivit så populärt.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Jenny Hylén

Jenny Hylén

Mäklare0739624295E-post
Portrettbilde av Pernilla Lundell

Pernilla Lundell

Säljkoordinator010-4341202E-post