Hoppa till innehåll

Brf Kärleksudden

Radhus i gult, grönt och rosa i nära anslutning till skog och sjö

Halverad månadsavgift

Just nu betalar OBOS halva månadsavgiften i 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta mäklare för mer information.

Till salu

Radhus kvar till försäljning i Brf Kärleksudden! Här finner du alla lediga bostäder med tillträde när det passar dig.

Projektdetaljer

Adress
Snöflingegatan, Mullsjö, Kärleksudden
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
3
Boarea
107 m2
Pris
Från 1 895 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Kärleksudden

Mullsjö är lite av den doldis bland Jönköpings grannkommuner, och är en stad som erbjuder mycket – allt från härliga naturupplevelser både sommar och vinter till flertalet idrottsaktiviteter för barn och vuxna. Självklart finns här även all vardagsservice du kan behöva som matbutiker, vårdcentral, restauranger och caféer, förskola och skola. Men inte att förglömma, Brf Kärleksudden ligger precis intill Mullsjön så även bad och skridskoåkning är två självklara aktiviteter här.

Läser in

Bild: Radhus med altandäck.

Söker du ett nytt hem att älska? Välkommen till Kärleksudden!

På ett otroligt fint läge ovanför Mullsjön strax utanför Jönköping, inramat av tallskog och med sjöutsikt ligger Brf Kärleksudden. Radhusen och kedjehusen som nu tagit plats i området är bara början, så småningom kommer här att finnas bostäder för alla smaker, även lägenheter och kanske till och med en förskola. Här kan du både leva det sköna småstadslivet i rad- och kedjehus och snabbt ta dig in till Jönköping för shopping och dylikt, med andra ord här har du alla förutsättningar för ett nytt hem att älska.

Radhusen på 107 välplanerade kvadratmetrar och kedjehusen på 120 har båda med fina sociala ytor och rum för familjens privata liv. Vilket du än väljer får du ett härligt hem i bekväm bostadsrättsform och slipper att ensam hantera klassiska villabeskymmer som dränering och målning och kan istället njuta av ditt nya hem med din familj. Vill du läsa mer om husen, materialval med mera kan du göra det här.

Funderar du fortfarande på om det här är rätt plats för dig? Läs gärna artikeln Varför välja brf Kärleksudden?

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Evelyn Daniel

Evelyn Daniel

Mäklare0720191911E-post
Portrettbilde av Fredrik Andersson

Fredrik Andersson

Mäklare070-253 73 57E-post
Portrettbilde av Johanna Svahn

Johanna Svahn

Säljkoordinator0104341262E-post