Hoppa till innehåll
Pågående planering

Äntligen nya och moderna lägenheter i trevliga Tahe! Samtliga lägenheter får balkong eller uteplats, och bor du en bit upp får du en häpnadsväckande utsikt. Brf Furuberget byggs i ett lummigt, kuperat område med välbevarad natur. Samtidigt har du nära till service och bara 20 minuter till Jönköping.

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
54
Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
51-107 kvm
Försäljningsstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Ej klart

Utforska området runt Brf Furuberget

Tahe är omgivet av vacker natur med fina vandringsleder, samtidigt som du har nära till det mesta du behöver i din vardag. Tabergs centrum med ett utbud av service, handel och mat ligger en kort cykeltur eller promenad bort, och bussen in till Jönköping stannar i kvarteret. Du tar dig också smidigt ut på motorvägen och är i stan på cirka 15 minuter.

Läser in

Bildet til Youtube-video

Småstadscharm lagom nära stan

Storstadslivet i all ära – men det finns något oemotståndligt i småstaden. Allt är lite lugnare, lite trevligare och lite mer familjärt. Ja, småstaden är en plats där du själv får ta plats, och där du faktiskt känner grannarna på gatan. Det gäller inte minst Tahe, i det populära lilla samhället vid det väldiga bergets fot – Taberg. Här bor du lugnt och trivsamt, samtidigt som du har nära till allt som är viktigt i livet. Från Taberg tar du dig smidigt med buss eller tåg in till Jönköping, och med bil tar det lite drygt en kvart. Och jobbar du i Torsvik kan du cykla till jobbet på samma tid.

Bekvämt lägenhetsliv i småskaliga villakvarter

Nu kan du äntligen leva ett bekvämt liv i lägenhet i populära Tahe. Att bo här är himla populärt, men hittills har man fått nöja sig med småhus och villor. Nu har du äntligen chans att leva det ljuva livet på landet – i superbekvämt lägenhetsformat. Brf Furuberget planeras som tre flerbostadshus i fem våningar med lägenhetsstorlekar för olika behov och en mysig innergårdsmiljö. För dig som längtar till ett modernt boende och ett lättlevt småstadsliv lagom nära storstan är detta perfekt.

Moderna lägenheter i småstadsmiljö

För dig som längtar efter ett modernt boende och ett lättlevt småstadsliv lagom nära storstan är detta perfekt. Nu har du möjligheten att njuta av ett bekymmersfritt liv i lägenhet i en mysig småstadsmiljö.

kök med gråa köksluckor och matgrupp i ljust trä

Läge för livsnjutare, mitt i naturen

I Tahe har du inte bara nära till härliga naturupplevelser – du bor faktiskt mitt bland dem. Här behöver du minsann inte ta bilen till skogspromenaden eller kvällsdoppet, Tahesjön ligger till exempel bara en kort promenad bort.

kille tittar ut över sjön
skiss över bostadsområdet

Här bygger vi ett nytt bostadsområde precis intill Tahesjön. Här byggs allt från villor till radhus och lägenheter i Brf Furuberget

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Johanna Svahn

Johanna Svahn

Säljkoordinator0104341262E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller