Hoppa till innehåll
Pågående planering

I området Sandbyhov planerar vi för ett kvarter med flerfamiljshus i en grönskande närmiljö. De 44 lägenheterna består av 2 till 5 rum och kök om 51 - 139 kvadratmeter. Bli medlem och få förtur till bostäderna!

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
Cirka 44
Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
Ej klart
Försäljningsstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Ej klart

Utforska området runt Brf Eldvakten

Läser in

barnrum med hussäng

Välkommen till Sandbyhov

I det växande området Sandbyhov, knappt 3 km nordväst om Norrköpings centrum planerar vi för att bygga ytterligare ett kvarter med flerfamiljshus: Brf Eldvakten är den första etappen av totalt fyra. I Brf Eldvakten planerar vi för 44 lägenheter från 2 till 5 rum och kök om 51 – 139 kvm. I det lugna kvarteret finns skolor och idrottsanläggningar men även service som apotek och vårdinrättningar. I närheten finns naturområden i Hallbergsskogen.

Bo med närhet till allt

Här lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt nära till både Norrköpings stadspuls och Ingelsta med sitt stora utbud av butiker. Sandbyhov erbjuder boende i ett trivsamt och lugnt område som växer och sprudlar av liv och aktiviteter med både skola, förskola och en ny inomhushall. Framtidens Sandbyhov är inspirerat av trädgårdsstaden och ska utgöras av en sammanhållen, blandad bebyggelse med närhet till grönområden. Området har bra kommunikationer med buss och spårvagn samt att det är enkelt att komma ut på E4:an med bil.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Camilla Fors

Camilla Fors

Kundansvarig0470759964E-post
Portrettbilde av Alexander Bergh

Alexander Bergh

Mäklare0704880099E-post
Portrettbilde av Jens Jörheden

Jens Jörheden

Mäklare0720024459E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller