Hoppa till innehåll

Prissänkning

Just nu har vi ett erbjudande i Brf Ekhöjden som ger dig 400 000 kr i rabatt och avgiftsfritt i 12 mån om du är en av de tre första som tecknar avtal i våra tvåplanshus. Rabatten är avdragen i prislistan och gäller dig som är eller blir OBOS-medlem.

Till salu

Nu har du möjligheten att Provbo här i Brf Ekhöjden. I våra inflyttningsklara rad- och kedjehus bor du nytt och bekymmersfritt och kan flytta in och njuta direkt.

Projektdetaljer

Adress
Norrvägen, Vetlanda
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
10
Boarea
107 m2 – 121 m2
Pris
Från 1 950 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Bokad visning, anmälan till mäklare. Varmt välkommen!

Tröskvägen 16, 574 34 VetlandaKarta
  • Onsdag 19 juni kl. 16:30-17:30
Kontakta oss

Fler erbjudanden i Brf Ekhöjden

Trygg månadsavgift

För att ge köpare i Brf Ekhöjden en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift från 4 995 kr fram till 2029. Det ger dig friheten att planera din ekonomi i flera år framåt. Kontakta mäklaren för mer information.

Provbo

Vill du utforska boendet och området i din egen takt? Prova att hyra bostaden av oss i upp till 20 månader för att sedan få en bonus vid köp – en perfekt start på din nya investering. Erbjudandet gäller dig som är eller blir OBOS-medlem. Läs mer här

Utforska området runt Brf Ekhöjden

I Brf Ekhöjden bor du på bekvämt gång- eller cykelavstånd från allt som Vetlanda har att erbjuda. Närmaste förskolan ligger bara ett par hundra meter bort, men du har heller inte långt till skolor för alla åldrar. Mysiga skogspromenader eller härliga löprundor har du alla möjligheter till, och in till centrum cyklar du på under 10 minuter. Vardagsnytta och vardagslyx i ett härligt paket, med andra ord.

Läser in

Runt soffbord i förgrunden med vas på bordet med torkade blommor. Vit soffa till höger i bild.

Välkommen till villaidyllen – och till ditt nybyggda hem

Precis som namnet antyder får Brf Ekhöjden ett fint läge på en liten höjd i Nya Mellangården. Här kan du nu hitta hem i ett härligt kvarter med hus för de allra flesta smaker. Radhus och två olika kedjehus – det ena av dem ett extra bekvämt enplanshem, alla i bekymmersfri bostadsrättsform. Som gjort för en lite härligare vardag!

Hem för de flesta smaker

Här bygger vi tre olika husmodeller. Dels radhus om 107 välplanerade kvadratmetrar i två plan – och dels två olika sorters kedjehus. Det ena kedjehuset bjuder på 98 smarta kvadrat i ett plan, och det andra har rum för hela familjen på hela 121 kvadratmetrar i två plan. Alla kan skryta med härliga uteplatser, och de flesta får också egen trädgård. Vilken blir din favorit?

Med nära till allt

Här bor du på bekvämt gång- eller cykelavstånd från allt som Vetlanda har att erbjuda. Närmaste förskolan ligger bara ett par hundra meter bort, men du har heller inte långt till skolor för alla åldrar. Mysiga skogspromenader eller härliga löprundor har du alla möjligheter till, och in till centrum cyklar du på under 10 minuter. Vardagsnytta och vardagslyx i ett härligt paket, med andra ord.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Mia Harbrecht

Mia Harbrecht

Mäklare0703 26 60 99E-post
Portrettbilde av Joakim Carlström

Joakim Carlström

Mäklare0730-45 33 28E-post