Hoppa till innehåll

Brf Björrödsbäcken

Kedjehus på 130 kvadratmeter i Björröd strax utanför Göteborg.

Trygg månadsavgift

För att ge köpare i Brf Björrödsbäcken en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift från 4 372 kronor fram till 2028. Det ger dig frihet att planera din ekonomi flera år framåt. Kontakta mäklare för mer information.

Till salu

Vad sägs om energieffektiva bostäder på en återvändsgata i barnvänliga och natursköna Björröd? Endast en kvart från centrala Göteborg bygger vi välplanerade kedje- och parhus med hög standard redan från start. Dessutom ligger Landvetters utbud endast en kort cykeltur bort – perfekt för inköp av svalkande glass i solen.

Projektdetaljer

Adress
Davids västra väg , 438 39 Björröd
Inflyttning
Planerad från november 2024
Lediga bostader
5
Boarea
106 m2 – 130 m2
Pris
Från 4 175 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Björrödsbäcken

Läser in

Se vår projektfilm

Se vår projektfilm

Energieffektiva bostäder med solceller på köpet

Brf Björrödsbäcken bjuder på något alldeles extra för hussugna göteborgare i alla åldrar: nybyggda och energieffektiva parhus och kedjehus med naturen runt knuten. Dessutom med solceller som ingår vid köp som täcker stor del av bostadens uppvärmningskostnad. Nybyggt och underhållsfritt vilket underlättar för såväl plånboken som vardagspusslet. Även om känslan är att bo på landet bor du samtidigt endast en kvart med bil från Avenyn eller en kort cykeltur från Landvetter där du hittar allt från mataffär till ishall.

Först i Skandinavien med takplåt av fossilfritt stål

Våra kedjehus i Brf Björrödsbäcken är först i Skandinavien med att erbjuda takplåt av fossilfritt stål. Genom att introducera fossilfritt stål i våra tak- och fasadprodukter kommer vi att kunna minska koldioxidavtrycket avsevärt från den byggda miljön. Hållbart byggande har fått en helt ny dimension.

Det fossilfria stålet som används har en process som avger vatten istället för CO2 som restprodukt. Utsläppen från tillverkningsfasen kommer dessutom att minimeras genom användning av fossilfri el och val av material- och logistikalternativ med lägsta möjliga miljöpåverkan. Att flytta till Björröd är alltså ett bra alternativ av många olika anledningar. Välkommen!

Välutrustade hem där livet händer!

Brf Björrödsbäcken bjuder på vackra hus i två olika modeller och storlekar: Kedjehus i suterräng om 130 ljusa och välplanerade kvadratmetrar eller parhus om 106 smarta sådana. Båda har fina sociala ytor, gott om plats för privatlivet och en riktigt bra standard redan från början.

Naturligtvis har varje hus även ljuvliga uteplatser att njuta av livet på. Perfekt för ljumna grillkvällar tillsammans med grannar, till ljudet av skrattande barn som leker på områdets lekplats. Här lever du det bekväma huslivet, i ett välbyggt, energieffektivt och välutrustat hem i bostadsrättsform.

Bild från kedjehuset

Gå in i kedjehuset

Här kan du titta runt inuti köket och vardagsrummet i kedjehuset på 130 kvadratmeter.

Gå in i parhuset

Här kan du titta runt i köket och vardagsrummet i parhuset på 106 kvadratmeter.

Bild från parhuset
Kedjehus och parhus på trygg återvändsgata i Björröd strax utanför Göteborg.

Om bostäderna

Välkommen till barnvänliga Björröd, Landvetter! Här bjuder Brf Björrödsbäcken på nybyggda hus i bekväm bostadsrättsform: kedjehus om 130 kvm och parhus om 106 kvm, båda med fina sociala ytor, gott om plats för privatlivet i 3 sovrum – och ljuvliga uteplatser att njuta av livet på.

Här är det gott att leva!

I barnvänliga Björröd, Landvetter, bjuder Brf Björrödsbäcken på nybyggda hus i bekväm bostadsrättsform. Här bor du granne med naturen, en cykeltur från service och med smidig pendling in till Göteborg.

Översiktsbild över området.
hand som plockar björnbär

Så är det att bo ljuvligt lantligt i Björröd

Vill du hitta hem på en naturskön plats på lagom avstånd från Göteborg? Då ska titta närmare på Björröd, menar projektutvecklare Johan Åstradsson. Här växer nämligen ett helt nytt bostadsområde fram, granne med naturen, nära all service i Landvetter – bara en kvarts bilresa från Göteborg.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Gustav Johansson

Gustav Johansson

Mäklare0734-050005E-post
Portrettbilde av Emil Romell

Emil Romell

Mäklare0732-62 32 40E-post
Portrettbilde av Sanna Holmesten

Sanna Holmesten

Säljkoordinator010-434 13 20E-post