Hoppa till innehåll

Brf Björnvaktaren

Illustration vardagsrum
Kommande försäljning

I Ormsta, i Vallentuna kommun, planerar vi att bygga par- och radhus. Välj mellan välplanerade 88 kvm eller bo lite större på 102 kvm. Här är det lätt att trivas med bra pendlingsmöjligheter, skolor, bad och gröna skogsområden.

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
16 par- och radhus
Bostadstyp
Parhus och radhus
Boarea
88 och 102 kvm
Försäljningsstart
Planerad från 2024
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Ej klart

Kommer snart till försäljning

Brf Björnvaktaren kommer att finnas till försäljning snart. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om projektet, viktiga nyheter och deadlines.

Anmäl intresse

Utforska området runt Brf Björnvaktaren

Läser in

Ett väletablerat område

Trivsamt villakvarter, naturen kring knuten och ett rikt föreningsliv. Det är några av kvalitéerna med Ormsta. I Brf Björnvaktaren är det lätt att trivas. Kvarteret ligger i ett levande område med gott om service, skolor och bra pendlingsmöjligheter med Roslagsbanan.

En enkel vardag

En kort cykeltur bort ligger Vallentuna centrum med bekvämligheter som mataffär, shopping, apotek, gym och restauranger. Extra värt att nämna är Vallentuna Stenugnsbageri som med sin utmärkelse i White Guide sätter guldkant på tillvaron. Här hittar du också Vallentuna kulturhus och bibliotek som anordnar utställningar och evenemang. I området finns det gott om förskolor för de minsta och för ett par år sedan stod F–9 skolan Hagaskolan klar. I Vallentuna centrum ligger Vallentuna gymnasium som erbjuder ett brett utbud av inriktningar.

Nära storstadspulsen

Vill du ta dig in till city gör du det smidigast med Roslagsbanan som har slutstation Stockholms Östra. Hållplatsen Ormsta ligger cirka fem minuter från vårt kvarter med cykel. Från Vallentuna station avgår även flera bussar. Behöver du ta dig någon annanstans har du nära till väg 264 och väg 268. Till centrala Stockholm tar bilresan cirka 30 minuter.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Stina Gyllensten

Stina Gyllensten

Kundansvarig0470799872E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller