Hoppa till innehåll
Pågående planering

I Berga Äng njuter du av Östgötaslättens vackra natur samtidigt som du har nära till både service, kommunikation och Linköping centrum. Här planerar OBOS för moderna flerbostadshus, där det är lätt att trivas.

Projektdetaljer

Antal bostäder
66
Bostadstyp
Ej klart
Boarea
31 - 94 kvm
Försäljningsstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt

Utforska området runt Berga Äng

Läser in

Stadsdelen Berga Äng växer

För att möta behovet av fler bostäder i Linköping byggs stadsdelen Berga Äng ut. I området planeras 800 bostäder med nya gator, cykelvägar, utökad service och ett torg med en restaurang. OBOS kommer att bygga 66 välplanerade bostadsrätter i varierande storlek, samtliga med balkong eller egen uteplats. Hållbarhet och miljö kommer att stå i fokus. På taket sitter solceller och husen kommer att vara certifierade enligt Svanen. Vardagen blir också bekväm med områdets gemensamma bil- och cykelpool samt de två garagen. Grannarna kan du gärna träffa i den gemensamma lokalen. Runt husen är gårdarna gröna, här finns det möjlighet att odla och utrymme för de små att leka.

Naturen runt hörnet

I Berga Äng möter skogen den böljande slätten. För dig som trivs i naturen, har du härliga vandringsleder i närheten. I områden finns även Nötbacken med historiska lämningar från äldre järnåldersboplatser. Kommunen planerar även för nya gröna parkområden med plats för lek, aktivitet och återhämtning.

En enkel vardag

Vardagslivet blir lätt i Berga Äng. Busshållplatsen ligger bara 350 meter bort och till Linköping centrum tar det 15-20 minuter. Vill du hellre ta cykeln eller bilen blir det ännu närmare till stadspulsen.

Närmaste matbutik, Stora Coop, ligger bara ett par hundra meter bort. I Berga centrum hittar du också alla service du behöver. Det finns också flera förskolor och skolor att välja mellan i området.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Cathrine Nord

Cathrine Nord

Kundansvarig0470799876E-post