Hoppa till innehåll

Brf Barkarö Hage

Illustration: Parhus i trä målade i rött.

Säljstartserbjudande - 200 000 kr i rabatt!

Inför säljstarten av de sista bostäderna i Barkarö Hage erbjuder vi nu de två första som köper bostad i den andra etappen 200 000 kr i rabatt. OBS! Först till kvarn gäller. Kontakta mäklare för mer information.

Till salu

I natursköna Barkarö, en mil söder om centrala Västerås, planerar vi för ett kvarter med 16 moderna parhus på 105 kvadratmeter i två plan. Här får du en stor tomt med uteplats och trädgård i härligt söderläge, samt egen parkering på uppfarten. Här bor du lagom mycket på landet med både skogen och Mälaren runt hörnet. Välkommen till Brf Barkarö Hage!

Projektdetaljer

Inflyttning
Planerad från Kvartal 1 2025
Lediga bostader
11
Boarea
105 m2
Pris
Från 3 250 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Brf Barkarö Hage

Läser in

Välkommen hem till Barkarö

Barkarö är ett mysigt och tryggt område med närhet till det mesta. Njut av lugnet hemma i trädgården eller varför inte gå på en upptäcktsfärd i de vackra omgivningarna? Här bor du nämligen i ett område med gott om fornlämningar!

Ett välplanerat och modernt boende

De 105 kvadratmeterna är välplanerade och fördelade på två plan. På nedervåningen hittar du bostadens sociala ytor. Här finns ett fullt utrustat kök, matplats och ett luftigt vardagsrum som leder vidare ut till uteplatsen på baksidan. På övervåningen har du möjlighet att själv bestämma hur många sovrum du vill ha – två, tre eller fyra.

Villakänsla i parhusform

Här får du en stor tomt med trädgård och uteplats med trädäck i söderläge, vilket ger en härlig villakänsla! Tack vare den generösa storleken finns det gott om plats för gungställning, studsmatta eller kanske lite odlingar i trädgården. Gräsmattan är lättskött, vilket passar perfekt för dig som hellre lägger tiden på annat, men ändå vill ha frihetskänslan som en egen trädgård ger. Dessutom får du två parkeringsplatser i anslutning till bostaden.

Bo lantligt och lummigt nära stan

I Barkarö bor du granne med naturen. Den mysiga Bullerbyn-känslan i området förstärks ytterligare av husens lantligt röda fasad med liggande träpanel och vita fönster och dörrar. Det natursköna läget betyder däremot inte att du behöver kompromissa med närheten till stadens bekvämligheter. Med buss tar du dig enkelt in till centrala Västerås på 20 minuter – med bil tar det bara tio minuter.

Området

I mysiga Barkarö, strax utanför centrala Västerås, växer nu ett lugnt och tryggt nytt bostadsområde fram. Här bor du i ett lummigt kvarter med mycket Bullerbyn-känsla och klassisk svensk landsbygdsarkitektur.

Illustration: Parhus i rött
Kök med köksbord

Om bostäderna

I Brf Barkarö Hage bor du i ett modernt parhus i två plan med villakänsla. På bottenvåningen hittar du kök, matplats och vardagsrum. En trappa upp har du sedan möjlighet att välja antingen två, tre eller fyra sovrum.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Sara Vilhelmsson

Sara Vilhelmsson

Kundansvarig0868406063E-post
Portrettbilde av Anders Carlsson

Anders Carlsson

Mäklare0767713889E-post
Portrettbilde av Tobias Törnqvist

Tobias Törnqvist

Mäklare0720838587E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller