Hoppa till innehåll
Pågående planering

På Rusthållarvägen i populära Bagarmossen planerar OBOS för ett modernt och attraktivt bostadskvarter. De ca 60 nybyggda lägenheterna kommer att ligga utmed Rusthållarvägen, bara 400 meter från tunnelbanan. Kvarteret kommer även vara direkt granne med den trevliga Internationaldagsparken.

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
Cirka 60
Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
Ej klart
Försäljningsstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Deläga

Utforska området runt Bagarmossen

Läser in

Modernt med stor potential i Bagarmossen

I Bagarmossen och Skarpnäck tar Stockholm stad ett helhetsgrepp för att ta tillvara områdets stora potential. Området ska stärkas genom fler bostäder, förskolor, bättre service och kollektivtrafik, samt fler attraktiva platser för möten och rekreation, där även natur- och kulturvärden behålls och utvecklas.

OBOS planerar nu för cirka 60 nya lägenheter i det populära området och ambitionen för projektet är att skapa en modern och tilltalande arkitektur. I de tidiga planerna finns en tanke om att stärka det offentliga gaturummet med bland annat ett café och surdegsbageri i gatuplan. Läget längs Rusthållarvägen är perfekt. De boende får endast omkring 400 meter till tunnelbanan och får den trevliga Internationaldagsparken som närmaste granne.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Anna Grinneby

Anna Grinneby

ProjektutvecklingschefE-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller