Hoppa till innehåll
Kök från Vedum
Vedum logo

Vedum

Vedums inredningar är inspirerade, har kärlek till de små detaljerna och har de trendiga kulörerna samtidigt som de är tidlösa. Och det gäller inte bara kök - Vedum har Sveriges mest kompletta sortiment för kök, badrum, förvaring och tvättstugor.

Medlemsförmån

  • 25% rabatt på köksinredning (kök inkl. tillbehör, tvätt- och garderobsinredning). Uppge kampanjkod som finns i appen för att få rabatten.
  • 10% rabatt på badrumsinredning. Uppge kampanjkod som finns i appen för att få rabatten.
  • Rabatten gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra kampanjer och rabatter. Rabatten gäller ej på externa produkter såsom vitvaror, spiskåpor.
  • Rabatterna gäller i Vedums utställningsbutiker i Vedum ”Kvarnen”, Bromma, Göteborg, Malmö, Uppsala och Linköping. Kom ihåg att visa ditt medlemskort när du handlar. Du hittar det i OBOS-appen.
  • Rabatterna gäller även i Vedums webbshop. Uppge kampanjkoder för att få rabatt vid beställning.

Om Vedum

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Vedum har egna utställningar i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Linköping, Malmö och i Vedum, samt återförsäljare inom bad över hela landet.

Nyheter för 2024 – en kärleksförklaring till bygden

Relaterade förmåner

Beijer Byggmaterial logo
Beijer-personal bär på plank

Beijer Byggmaterial

10% rabatt i Beijers byggvaruhus. 15% rabatt på utvald skruvdragare.

K-bygg logo

K-bygg

Upp till 20% rabatt på kakel, verktyg, förvaring och mycket mer

OBOS Deläga logo

OBOS Deläga

Få förtur till bostäder som säljs med OBOS Deläga.