Laster resultat

Försäljning pågår

Lärkhöjden

På Lärkhöjden, mitt emellan Uddevalla och Ljungskile, har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med Myresjöhus eller SmålandsVillan. Här bor du idylliskt på en höjd längs den vackra kustvägen.

1 av 11

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Kontakta ansvariga i projektet för att boka tid för en privat visning. Då får du mer information om området, projektet, de nya bostäderna och köpprocessen.

Koordinater: 58.265630,11.849470. Se kartan på Google

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.265630,11.849470. Se kartan på Google

Bo med havet som granne på Lärkhöjden

På Lärkhöjden, mitt emellan Uddevalla och Ljungskile erbjuder Myresjöhus och SmålandsVillan både tomter och Flyttklara hus. Ett Flyttklart hus innebär att vi har valt ut våra bästa husmodeller för just den här platsen, både med tanke på hur tomten ser ut – och vilka husmodeller som efterfrågas i området. Vi har också tänkt till lite extra kring valen av inredning och utrustning för att skapa en välkomponerad helhet.

Omgivningarna kring Lärkhöjden bjuder på fantastiska möjligheter för dig som trivs med en aktiv och naturnära livstil. Här räcker det med att titta ut genom fönstret för att uppleva den underbara utsikten mot havet och naturen. I anslutning till området finns vackra promenadstråk och en pilgrimsled som slingrar i det natursköna kustlandskapet. För den badsugna finns närhet till flera badplatser, bland annat Saxenhov som bara ligger några minuter bort.

Från området har du goda kommunikationsmöjligheter både till Ljungskile och Uddevalla. Till Ljungskile centrum eller Torp köpcentrum tar det endast 10 minuter och till Uddevalla centrum tar du dig på bara 20 minuter med bil. Här har du med andra ord alltid är nära till service, shopping och stadens puls.

Intresseanmälan

Byggs av:

  • Myresjöhus logo