Hoppa till innehåll

Brf Prefekten

Bostadsköpsmodeller

Deläga
Fasaden från gårdssidan
Till salu

Ny stadsdel med fokus på grönområden, service och goda kommunikationsmöjligheter växer fram i Mölndal. Här finns lägenheter för livets alla faser.

Projektdetaljer

  • Pedagogen Park, Mölndal
  • Planerad inflyttning från mars 2024

  • 13 lediga bostäder
  • Boarea från 26 m2 – 56 m2
  • Pris från 1 948 000 kr
  • Bostadsrätt

Visning

Välkommen på visning på mäklarens kontor!

Gamla Kungsbackavägen 15, 431 61 MölndalKarta
  • Söndag 3 mars kl. 11:00-11:30
Kontakta fastighetsmäklaren

Erbjudande i Brf Prefekten

12 månader avgiftsfritt

Nu har vi ett extra bra erbjudande på de sista lägenheterna i Brf Prefekten med inflyttning från 25 mars. Vi bjuder på 12 månader avgiftsfritt! Kontakta mäklaren för mer information.

Halvera kontantinsatsen med OBOS Deläga

I utvalda bostäder har du möjlighet att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du samäger din bostad med oss på OBOS.

Här är några av de bostadsobjekt som erbjuder OBOS Deläga. Klicka in till kalkylatorn för att räkna på hur stor kontantinsats du behöver och vad boendekostnaden blir – och jämför med ett ordinarie köp.

Kalkylatorn för 1 rum och kök A:1509
Kalkylatorn för 2 rum och kök A:1406
Kalkylatorn för 3 rum och kök A:1307

Lediga bostäder i Brf Prefekten

Nyfiken på bostädernas placering?

Få en överblick och utforska bostäderna i boväljaren.

Utforska området runt Brf Prefekten

Läser in

Vardagsrum med fint ljusinsläpp

Attraktivt läge i Mölndal

I området Pedagogen Park kan du bo, arbeta, ha barnen i skolan, äta gott, träna på gym och gå på utflykter i den vackra naturen som finns i närområdet. Här bygger vi ett trivsamt bostadskvarter med många kvaliteter med till exempel en grön och inbjudande gård med växthus och odlingsplatser, boulebanor och lekutrymme för de yngsta. Eller vad sägs om ett svettigt pass i det gemensamma gymmet i källarplan?

1-4 rum och kök

Våra arkitekter har skapat spännande planlösningar med ettor på 26 kvadratmeter till fyrarummare på 95 kvadratmeter där flertalet av bostäderna har anpassade ytor för att få plats med ett hemmakontor. På bottenvåningen har bostäderna stora rymliga terrasser och på våningarna över är det balkonger i varierade storlekar och mindre uteplatser i loftgångar.

Läge för aktivitet i det gröna

Här har du alltid nära till naturen och det gröna med motionsspår och vackra cykel- och vandringsleder i Fässbergsdalen och Änggårdsbergen. Havet är tio minuter bort med bil och för golfaren finns flera välrenommerade banor i närheten. Mitt i området Pedagogen Park planeras för en park med ätbara växter.

En ansvarsfullt växande stadsdel

Det gamla lärosätet Pedagogen är sedan länge en etablerad företagspark, som rymmer cirka 40 företag och serviceverksamheter. Området har redan idag en bred service med bland annat vårdcentral, skola, förskola, idrottsanläggningar och restauranger. Nu växer området vidare med nya bostäder och ytor för olika verksamheter. Med andra ord har du som bor här nära till det mesta du behöver. Den nya stadsdelen Pedagogen Park utformas med höga krav på hållbarhet och skapas inte bara utifrån dagens behov, utan för att trygga en framtid för kommande generationer.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Cathrine Nord

Cathrine Nord

Kundansvarig0470799876Epost
Portrettbilde av Patrik Teply

Patrik Teply

Mäklare0317464940Epost
Portrettbilde av Charlotte Johansson

Charlotte Johansson

Mäklare0317464944Epost