Laster resultat

Kommande projekt

Brf Åmål Sötsjöbad

Näsudden har ett oslagbart vackert läge, granne med Vänern och med hela Åmåls utbud på bekvämt cykelavstånd. Just här planerar vi för kanonfina kedjehus om 120 kvm. Bekväma hem i bostadsrätt med 3-4 sovrum, fina uteplatser och carport. Välkommen till det ljuva huslivet!

1 av 24

Nyckelinformation

Antal bostäder
16 kedjehus
Storlek (boarea)
120 m²
Säljstart
Vinter 2023/24
Inflytt prel
2025

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.035156,12.724616. Se kartan på Google

Nybyggda drömhus med riktigt drömläge

Granne med Vänern, på bekvämt cykelavstånd från allt som Åmål har att erbjuda, bjuder Brf Åmål Sötsjöbad på kanonfina kedjehus i två olika modeller, båda om 120 välplanerade kvadratmetrar. Här bor du alldeles nybyggt och bekvämt i bostadsrätt. Vägen till drömhuset har aldrig varit enklare.

Härliga hem för alla åldrar

Här kan du välja mellan två härliga husmodeller. Båda i två plan, med fina sällskapsytor, fullutrustat kök och två badrum. Men de har också lite olika utseende och planlösning. Det ena huset har till exempel fyra sovrum som standard, medan det andra har tre. Allt för att göra det extra lätt att hitta rätt.

Granne med Vänern, med nära till allt

Naturligtvis är närheten till Vänern en av höjdpunkterna med att bo här. Näsudden ligger oslagbart vackert! Men du har också nära till natur och aktiviteter, inte minst i fina Örnäsområdet. All service som Åmål har att erbjuda ligger också på bekvämt cykelavstånd, in till den mysiga stadskärnan tar turen cirka 10 minuter. Läge för både vardagsliv och vardagslyx, helt klart.

Om bostäderna

Om bostäderna

Brf Åmål Sötsjöbad bjuder på kanonfina kedjehus. 3-4 sovrum, fina uteplatser och alla bekvämligheter, inklusive carport.

Läs mer
Området

Området

Vackra Näsudden har ett oslagbart vackert läge i Åmål, granne med Vänern och med bekvämt cykelavstånd till allt som staden har att erbjuda.

Läs mer
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Åmål Sötsjöbad

Vi svarar gärna på dina frågor!