Skulptören exteriör

Bo nytt, prisvärt och superbekvämt

I Brf Skulptören kan du njuta av lägenhetslivet fullt ut, för rimliga pengar. Här bor du bekymmersfritt i bostadsrätt, i nybyggda lägenheter med superbra planlösningar och alla bekvämligheter man kan önska sig, inklusive en fin balkong som du dessutom kan välja att glasa in som tillval. Alltsammans i ett trivsamt kvarter med gott om praktiska detaljer.

Trivsamt för alla åldrar

Här flyttar du rakt in i ett trevligt kvarter för både stora och små. Husen blir fem, respektive sex, våningar höga, och har självklart både hiss och barnvagnsförråd för bekvämlighetens skull. Kvarteret får en lugn och trygg innergård, utan genomfartstrafik, men med en lekyta för alla små med spring i benen. Husen bjuder på tegelfasader i Umedalens egna röda färg – ett arv från sjukhuset som en gång låg här. Tillsammans med svarta tak, och fina trädetaljer på balkongerna ger det kvarteret ett varmt och välkomnande uttryck.

1 av 2

Bra standard är standard

Men även utan tillval håller såväl inredning som utrustning i ditt nya hem en bra standard redan från början. Här bjuds vi till exempel på badrum med kakel och klinker och moderna kök med god kvalitet på såväl inredning som vitvaror. Alla materialval är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla bostäder får ett eget vindsförråd. Det kommer finnas många parkeringsplatser i kvarteret samt flera carportplatser där du kan ladda din elbil. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

1 av 3

Med utrymme för ute-njut och egen prägel

Utelivet är ju en del av det goda livet – så självklart har varje lägenhet en egen
balkong att njuta av. Vill du förlänga din balkongsäsong går det också fint att
få den inglasad som tillval. Och på tal om tillval, så finns även
möjlighet att sätta din egen prägel på bostadens ytskikt och utrustning
som köksluckor och bänkskivor. Läs mer om alla möjligheter i tillvalsbroschyren.

1 av 3

Hem för vardagsliv och vardagslyx

Här bjuds vi på härliga lägenheter i flera olika storlekar. Två olika tvåor om 50 respektive 58 smarta kvadratmetrar, två olika treor om 60 respektive 79 väl utnyttjade kvm och en otroligt fin fyra om hela 89 härliga kvm. 

1 av 4

Alla lägenheter med fina sällskapsytor tack vare öppen planlösning mellan det moderna köket och vardagsrummet, rejäla sovrum och bra förvaringsytor. Alla lägenheter har också badrum med kakel och klinker med egen tvättmaskin och torktumlare. De större lägenheterna har även en extra toalett.

Är du intresserad av Brf Skulptören?

Är du intresserad av Brf Skulptören?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!