Laster resultat

Kommande projekt

Baggböle

I Baggböle, strax väster om Umeå centrum planerar vi för ett nytt tomtområde där du har möjlighet att uppfylla dina husdrömmar. Här kommer du kunna köpa tomt och bygga hus med Myresjöhus eller SmålandsVillan.

1 av 12

Nyckelinformation

Antal bostäder
19 tomter
Bostadstyp
Villor
Pris från
Ej klart
Storlek (boarea)
Ej klart
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Äganderätt
Säljstart
Ej klart

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Visning

Kontakta ansvariga i projektet för att boka tid för en privat visning. Då får du mer information om området, projektet, de nya bostäderna och köpprocessen.

Baggböle, 905 92 Umeå. Se kartan på Google

Uppdatering 17 juni 2022

Då processen dragit ut på tiden har vi i dagsläget ännu ingen ny information att delge. Som det ser ut nu kommer vi som tidigast att ha en färdig plan för området i Baggböle under hösten 2023.

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Baggböle, 905 92 Umeå. Se kartan på Google

Uppdatering 4 februari 2022

Vi måste tyvärr meddela att Mark- och miljödomstolen upphäver Kommunfullmäktiges i Umeå Kommun beslut den 25 Januari 2021, om att anta detaljplan för Baggböle. Det innebär att som det ser ut idag, så blir det inte inget område med 19 villatomter i Baggböle.

Vi kommer tillsammans med Umeå kommun att se över domen och ta beslut om hur vi ska gå vidare. Vår förhoppning är hoppas att vi kan återkomma med mer information innan sommaren 2022.

Utforska andra bostadsmöjligheter i Umeå

OBOS verkar i Sverige genom varumärkena OBOS, Smålandsvillan och Myresjöhus. Vi bygger bostäder runt om i hela Sverige. Klicka in på respektive varumärke för att utforska andra bostadsmöjligheter i Umeå.

Byggs av:

  • Logga myresjöhus
  • Logga Smålandsvillan