Laster resultat

1 av 15

Bostad Kedjehus 01-1003

Pris

Pris:

3 149 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 5 243 kr

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen för den andelen som du äger.

Kedjehus 120 kvm – familjernas favorit där tre sovrum är standard

Den här versionen av vår allra mest populära husmodell bjuder på tre sovrum som standard, men här kan du också välja mellan flera alternativa planlösningar som tillval. Läs mer om dem i tillvalsbroschyren. Annars har detta härliga hus stora likheter med sin kollega, båda är lika ljusa och väldisponerade, men med små skillnader som gör det lätt att hitta rätt.

 

Välkommen in!
Fast innan vi kliver in passerar vi den trevliga lilla uteplatsen vid entrén som bara väntar på att invigas. Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett av husets sovrum. Ett perfekt krypin för familjens tonåring som värnar som sitt privatliv, ett trevligt gästrum – eller varför inte ditt hemmakontor? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Och på tal om bekvämligheter, så bjuds vi även på fina förvaringsmöjligheter med ett förråd under trappan och en praktisk klädkammare.

 

Rum för att leva livet

Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för både matbord och soffmys. Härifrån kliver du också ut på din stora altan med trädäck där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: inte minst alla sommarens grillkvällar.

 

Ett kök för alla smaker

Det moderna köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en inbjudande liten bardisk som blir en perfekt sittplats när du vill hålla kocken sällskap. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin och fina arbetsytor.

 

Plats för att koppla av
Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med två trivsamma sovrum, en mysig läs-, lek- eller arbetshörna och ett inbjudande allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong. Övervåningen bjuder också på praktiska detaljer i form av ett badrum med dusch och WC och en rejäl klädkammare.

 

 

Här får du

  • 3 sovrum, varav ett på nedervåningen
  • Härliga öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
  • Dubbla uteplatser
  • Förråd

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning för Brf Morgondröm! Ta tillfället i akt och lär dig mer om området, bostäderna och passa på att få svar på alla dina frågor av ansvariga på plats.

Om visningstiden inte passar är du välkommen att kontakta vår duktiga mäklare för en tid som passar dig. 

Hoppas vi ses!

Adressen till vårt visninghus är Eneboslingan 16H i Alster.

Eneboslingan, Karlstad. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad Kedjehus 01-1003

Vi svarar gärna på dina frågor!

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Eneboslingan 16P, 656 39 Karlstad. Se kartan på Google