Laster resultat

1 av 13

Bostad Kedjehus 04-1002

Pris

Pris:

3 249 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 5 243 kr

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen för den andelen som du äger.

Kedjehus 120 kvm – familjernas favorit med fyra sovrum

Det finns en enkel anledning till att just det här huset är ett av våra mest populära: det har allt! Och här erbjuder vi dessutom två olika modeller att välja mellan, båda lika ljusa och väldisponerade, men med små skillnader som gör det lätt att hitta rätt. Här tar vi en titt på versionen med fyra sovrum.

 

Stig på, för all del!
Men innan vi gör det tar vi en titt på den trevliga lilla uteplatsen vid entrén som bara väntar på att du ska inreda den. Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett av husets sovrum. Ett perfekt krypin för familjens tonåring som värnar om sitt privatliv, långväga gäster, eller kanske för ostört arbete? Här finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Ytan under trappan används på ett smart sätt: med ett förråd. Sedan tar en härlig yta vid, med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

 

Ett kök som har allt
Det moderna köket är utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Köket är helt öppet mot matplatsen, men delas av med en vägg mot vardagsrumsdelen, vilket skapar en behaglig känsla av rum i rummet. Dessutom slipper du se disken när du myser i soffan.

 

Gott om plats för att umgås

Den luftiga vardagsrumsdelen har gott om plats för ett rejält matbord, utan att försaka soffmyset.  Härifrån kliver du direkt ut på din stora altan med trädäck där det finns plats för alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna. Kanske sträcker sig festligheterna ända ut på gräsmattan nedanför?

 

Rum för avkoppling
Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns husets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum, ett badrum med dusch och WC – och ett inbjudande allrum som passar perfekt för både filmkvällar och tv-spelande. Från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong.

 

 

Här får du

  • 4 sovrum, varav ett på nedervåningen
  • Härliga öppna sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare
  • Dubbla uteplatser
  • Förråd

 

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning för Brf Morgondröm! Ta tillfället i akt och lär dig mer om området, bostäderna och passa på att få svar på alla dina frågor av ansvariga på plats.

Om visningstiden inte passar är du välkommen att kontakta vår duktiga mäklare för en tid som passar dig. 

Hoppas vi ses!

Adressen till vårt visninghus är Eneboslingan 16H i Alster.

Eneboslingan, Karlstad. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad Kedjehus 04-1002

Vi svarar gärna på dina frågor!

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Eneboslingan 16H, 656 39 Karlstad. Se kartan på Google