Laster resultat

Alster

I Karlstad, strax öster om Alsters villaområde, växer nu ett nytt område upp. Här erbjuder vi på OBOS bostäder i många färger, modeller och storlekar - allt från kedjehus och radhus till parhus, villor och självklart även tomter. En del av bostäderna står redo att flytta in i redan idag! Ett oslagbart läge med närhet till vatten, natur och stadspuls.

Hitta på sidan

1 av 5

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Kontakta ansvariga i projektet för att boka tid för en privat visning. Då får du mer information om området, projektet, de nya bostäderna och köpprocessen.

Enebovägen, Karlstad. Se kartan på Google

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Enebovägen, Karlstad. Se kartan på Google

Alster ligger i gränslandet mellan stad och landsbygd

Kommunen ser området som en naturlig förlängning av tätorten. Det här är, med andra ord, en av platserna där Karlstad ska växa. Här bor du mitt i den vackra värmländska naturen, med lika nära till sköna skogspromenader som svalkande dopp. Just nu bygger och förbereder vi vårt kommande område i Alster där du kan allt från kedjehus och radhus till parhus, villor och självklart även tomter. 

För dig som är sugen på att flytta in redan nu sker inflyttning i Brf Morgondröm från hösten 2023. Flyttklara bostäder från Myresjöhus och Smålandsvillan finns också klara, så bara att flytta in.

Flyttklart innebär att vi bygger och säljer färdiga hus på attraktiva och noga utvalda tomter, där alla val redan är gjorda och det bara är att flytta in och trivas! Ett Flyttklart hus säljs antingen under byggtid eller efter det att huset är färdigbyggt och du som köpare får på så vis kortare tid till inflyttning. Ett enklare sätt att få bo i ett nybyggt hus med äganderätt helt enkelt.

Flytta till Alster

Att bo i Alster känns som att bo på landet, men på ett lite lagom vis. För du når hela Karlstads utbud på cirka tio minuter i bilen och har både förskola och lekplats på promenadavstånd. Här har du även närhet till Vänern, vilket är en av de stora fördelarna med att bo här. Till Alsters Strandbad cyklar du på 5-10 minuter. Hit brukade Karlstadsborna åka tåg från Östra Station för att sommarbada förr om åren. 

På cirka 10 minuter i bilen når du shopping nöjen och service i centrala Karlstad. Vill du hellre åka kollektivt tar bussen till Stora Torget ungefär en kvart. Till hållplatsen har du en promenad på cirka 10 minuter eller en kort cykeltur. Middagsmaten handlar du närmast på ICA Maxi eller stora Coop på Välsvikens handelsområde, som också har en hel del andra butiker att erbjuda. Hit tar bilresan cirka fem minuter. Vardagspusslat, och klart!

Se vår områdesfilm

Intresseanmälan

Byggs av:

  • logotyp SmålandsVillan
  • logotyp Myresjöhus