Laster resultat

Södra Gunsta

Välkommen till natursköna Södra Gunsta! I detta område strax öster om Uppsala förbereder SmålandsVillan för försäljningen av flyttklara hus och tomter där du har möjlighet att bygga hus tillsammans med oss.

Hitta på sidan

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Bygg ditt drömhus i naturnära Södra Gunsta

Välkommen till natursköna Södra Gunsta! I detta område strax öster om Uppsala förbereder Myresjöhus för försäljningen av flyttklara hus och tomter där du har möjlighet att bygga hus tillsammans med oss.

I Södra Gunsta bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Området har bra kommunikationer och kollektivtrafiken trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge. För den som föredrar att cykla finns det en modern cykelväg längsmed vägen. Under sommarsäsongen går också museijärnvägen Lennakatten från Uppsala förbi Gunsta och ända till Faringe.

Intresseanmälan