Laster resultat

Försäljning pågår

Bällsta Strand

I Bällsta Strand, i Vallentuna kommun, planerar Myresjöhus att uppföra 10 moderna friliggande hus med vackert sjönära läge mot Vallentunasjön. Här bor du i en lugn villamiljö, med närhet till allt.

Hitta på sidan

1 av 8

Nyckelinformation

Antal bostäder
10
Bostadstyp
Villor
Ägandeform
Äganderätt
Storlek (boarea)
138 & 152 kvm

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Flytta in i ett nybyggt hus i Bällsta Strand

I Bällsta Strand kommer vi inom kort att erbjuda moderna Flyttklara hus i två plan. Husen vi planerar att uppföra varierar mellan 138 - 152 kvm och samtliga hus är i modern industriell stil. Alla hus kommer med finplanerade tomter, carport med förråd och laddstation. 

Husen kommer att ligga på en lugn återvändsgata med närhet till Vallentunsjön med badstrand i Gustavs Udde och den härliga parkstranden. Under sommaren bjuder de öppna gräsytorna till lek och spel, friluftsliv och härliga baddagar på stranden. Under vintern, när isen lagt sig, bjuder Vallentunasjön in till skridskoåkning på plogad isbana, skidåkning och härligt krispiga promenader.

Här, i Bällsta Strand, är det enkelt att få livspusslet att gå ihop. Här har man gång- och cykelavstånd till allt man kan behöva som förskola, skolor och Vallentuna Centrum med sitt fulla utbud av service, butiker, caféer, restauranger, matbutiker och gym. Här finns även ett fint kulturhus med bibliotek och föreläsningssal. På torget i Vallentuna Centrum ordnas det varje år julmarknad och andra roliga jippon för hela familjen. Från Bällsta Strand är det dessutom bara ett par minuters gångavstånd till både bussar och tågstation.